1 Artikel
87.666 Views
1 Reactie

Irene Valens

Irene Valens is CEO van Traffic4u en bGenius. Ze studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Groningen en ging daarna aan de slag bij een accountancy bureau. Na een aantal jaar verruilde ze deze baan voor Traffic4u, waar ze al snel verantwoordelijk werd voor de afdeling Finance.
Het bedrijf groeide en zo ook de carrière van Irene; in 2010 werd ze CFO. Momenteel is ze als CEO verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en de lange termijn strategie van zowel Traffic4u als bGenius, een zusterorganisatie van Traffic4u. Ze zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek zitten en alle afdelingen goed samenwerken.

Ze verzamelt, analyseert en filtert informatie en daarmee voedt ze de organisatie. “Traffic4u en bGenius zijn twee dynamische clubs leergierige mensen, opererend in een omgeving die in een razend snel tempo verandert. Mijn doel is om Traffic4u en bGenius door te laten groeien. En mijn hart gaat nog steeds het snelst kloppen van een klant die door onze dienstverlening zijn doel bereikt. Daar doe ik het voor.”