Deel dit artikel
-

Aankondiging:Reed en Emerce organiseren EbizExpo

Een beurs speciaal gericht op bedrijven die (een deel van) hun bedrijfsprocessen elektronisch willen laten verlopen, bestaat nog niet in Nederland. Op 19 en 20 oktober organiseren Reed Exhibitions en Emerce de eerste E-business Expo in de Utrechtse Jaarbeurs. De beurs behandelt onderwerpen als het starten van een onderneming, het aantrekken van kapitaal en succesfactoren voor e-business.

E-business Expo wil een brug te slaan tussen de traditionele IT-beurzen en de puur op Internet gerichte evenementen. Tot de doelgroep behoort daarom niet primair de IT-manager, maar eerder het algemeen en commercieel management van organisaties.
'In Nederland kenden we tot op heden geen beurs die uitsluitend de zakelijke markt van e-business op het oog heeft', zegt Arjen van Zanten, directeur van KPMG EDP Auditors' business unit Electronic Commerce.
'Er zijn enerzijds brede IT-beurzen waar je de e-business-informatie en ?oplossingen nog overal uit moet filteren, en anderzijds Internetevenementen waar je als onderneming je weg moet vinden tussen site-bouwers en access providers. E-business Expo biedt zowel product- en dienstinformatie, als informatieoverdracht via seminars. Een prima formule.'

Dit artikel is voor premium abonnees . Log in of meld je aan!