Deel dit artikel
-

Acriter software failliet

Acriter Software BV, een werkmaatschappij van Twinning-participatie Acriter is failliet verklaard. De holding blijft bestaan.

Acriter maakt software onder de naam Acriter Business Management Suite (Acriter BMS); een totaalpakket voor customer relation management, sales & marketing management, projectmanagement, human resource management, document management en timemanagement. Twinning investeerde samen met Paribas Deelnemingen in het bedrijf.

Volgens Twinning-woordvoerder Marc Klamer wist Acriter geen vervolgfinanciering binnen te halen om het product verder te ontwikkelen en marktrijp te maken. Naar schatting was daar nog negen maanden tot een jaar voor nodig.

Klamer wijt de problemen aan het negatieve marktsentiment. Om van de applicaties van ASP Acriter gebruik te kunnen maken hebben klanten breedband nodig, aldus Klamer, en die omstandigheid schrikt investeerders momenteel af. Acriter zelf wilde geen commentaar geven.

Deel dit bericht

2 Reacties

Teun van Essem

tjonge jonge jonge, Twinning toch ! foei, weer een down the drain die niet had hoeven gaan.Breedband nodig ? Nonsens ! Citrix ervoor en gaan met die banaan. Er zijn in NL minstens twee of drie Citrix ASPs die dit zo hadden kunnen optuigen. Is Twinning zo verliefd op het Web dat ze niet gewoon in normale business terms kunnen denken ? Als een app niet via het huidige Web kan, zijn er echt wel andere oplossingen. Misschien wat duur, maar als de applicatie goed is, maakt dat echt niet uit ! MVG Teun van Essem, die zich nog steeds over het gebrek aan intelligentie bij sommige VC's blijft verbazen ondanks de constante bewijzen dat het helaas zo is.

Rene Scholte

Twinning staat zelf in de uitverkoop-etalage omdat het doel zou zijn bereikt. Waarde op basis van het vorige jaar over de 100 miljoen maar de staat kan er nog geen 60 voor krijgen. Leuk succesverhaal. Acriter is slechts een van de velen in een rij die alleen maar langer wordt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond