Deel dit artikel
-

Amazon pakt uit met nieuwe hardware

Amazon heeft woensdag een reeks nieuwe producten gelanceerd, waaronder een nieuwe Ring-camera met 3D-bewegingsdetectie.

De Ring Stick Up Cam Pro met batterij en netsnoer kost 180 euro en de versie met zonnepaneel kost 200 euro.

Amazon onthulde ook de Fire TV Sound Bar, een compacte bluetooth-soundbar die in de VS 120 dollar moet gaan kosten. De 24-inch soundbar ondersteunt Dolby Audio en DTS Virtual:X en is te gebruiken met alle Amazon Fire TV-apparaten.

Amazon komt ook weer met een nieuwe versie van de Echo Show, een slim scherm met ingebouwde speaker, die een vernieuwde interface en betere luidsprekers krijgt. De Echo Show 8 kost 150 dollar.

Een demo waarin de weer-app te zien was, gebruikte een groter lettertype naarmate de gebruiker verder weg stond, maar het verkleinde het lettertype en voegde fijnere details toe naarmate hij dichterbij kwam.

De Echo Show 8 heeft ook een gecentreerde camera, waardoor videogesprekken natuurlijker moeten aanvoelen.

Ook nieuw is de Amazon Echo Hub, een smart home-hub met een 8 inch scherm, die je aan de muur kunt hangen. Hiervoor betaal je 180 dollar.

Amazon toonde verder de Echo Frames, een slimme bril die eruit ziet als een normale bril. De spraakverwerking aan boord is verbeterd. De nieuwe Echo Frames heeft 6 uur batterijduur en verbeterde ingebouwde speakers. De bril kost 270 dollar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond