Deel dit artikel
-

Bol.com best bezochte e-commerce site

Warenhuis Hot Orange is de snelste stijger in de top tien van best bezochte e-commerce sites. Onderzoeksbureau Multiscope registreert iedere maand het surfgedrag van een consumentenpanel. Hun methode viviscan meet op unieke bezoekers. Koploper bij de e-commerce sites is Bol.com .

Het bereik van Bol.com ligt nu op ongeveer 15 procent, zegt Multiscope's Stefan Pauls. Dat betekent dat vijftien procent van de websurfers in ieder geval één keer op de site is geweest. Nummer tien op de lijst, Dixons , had in januari een bereik van zo'n vijf procent. De precieze cijfers blijven voorbehouden aan de betalende leden van Multiscope.

De precieze lijsten van multiscope, over januari:

Top 10 E-commerce sites
1. Bol.com
2. hot-orange.com
3. Proxis
4. MyCom
5. FunPrice
6. Shop.nl
7. Bruna
8. Wehkamp
9. De Winkel
10. Dixons

Top 3 Vergelijkingssites januari 2000
1. Consumerdesk
2. MacroPolis
3. El Cheapo

Best bezochte sites in januari 2000:
1. Ilse
2. StartPagina
3. Omroep
4. Planet
5. MSN
6. Webwereld
7. WOL
8. Veronica
9. Vindex
10. NS

Deel dit bericht

2 Reacties

Jeroen Remijnse

En in het rijtje vergelijkingssites missen we wel een aantal vergelijkers als Jaysar ( http://www.jaysar.nl ). Waar ik vooral benieuwd naar ben zijn over een half jaar de cijfers voor M-commerce. Wordt WAP gebruikt voor sales of service…

Ron Teelen

De best bezochte site hoeft niet perse de best lopende internetsite te zijn. In dit rijtje zal en mag REDCOON.NL en/of REDCOON.BE niet ontbreken.

Mvgr. Ron Teelen,
CEO Best Commerce

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond