Deel dit artikel
-

CNN op Youtube en Joost

Turner Broadcasting System, eigenaar van onder meer CNN, heeft in Europa deals gesloten met Youtube en Joost voor de vertoning van zijn content via de tv-platformen van de twee internetbedrijven.

De deals hebben betrekking op korte items van Turner Broadcasting System merken, waaronder naast CNN ook Adult Swim, Nuts TV en Turner Classic Movies. Joost zal al deze maand van start gaan met het tonen van items van nieuwszender CNN en entertainmentzender Adult Swim, zo schrijft C21media.net.

Het is voor het eerst dat CNN zijn nieuwsitems ook via derden in Europa aan de man brengt. In de Verenigde Staten waren zowel CNN als Adult Swim al wel ontsloten via Joost sinds mei dit jaar. Deze online tv-dienst was voorheen alleen op uitnodiging toegankelijk, maar heeft op 1 oktober zijn deuren geopend voor het grote publiek. In de VS worden de uitzendingen van Adult Swim het meeste bekeken op Joost.

Youtube introduceert speciale kanalen om de content van de deelnemende TBS-merken te huisvesten. Elke week zullen er enkele gratis videoclips van Turner aan de kanalen worden toegevoegd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond