Deel dit artikel
-

Easymobile komende zomer ook in Nederland

Easymobile (een joint venture van EasyGroup en van het Deense TDC) komt naar Nederland. Daarvoor heeft het een overeenkomst gesloten met Telfort. De wholesale overeenkomst met Telfort zorgt ervoor dat Easymobile in de zomer van 2005 in Nederland geïntroduceerd kan worden. Nederland is na Engeland het tweede land waar Easymobile actief wordt.

Er werd al langer over gespeculeerd dat easymobile ook naar Nederland zou komen. In Engeland maakt Easymobile gebruik van het netwerk van T-Mobile.

Easymobile zegt hoge verwachtingen te hebben van de introductie in Nederland. “Met de lancering in het Verenigd Koninkrijk. hebben we onze eerste internationale ervaring opgedaan. Hoewel Britse operators behoorlijk agressief reageerden op de introductie was de lancering van easymobile in het Verenigd Koninkrijk een succes,”  zegt Frank Rasmussen, de hoogste man van Easymobile.

Het concept van Easymobile bestaat al langer in Denemarken. Met Telmore veroverde Rasmussen binnen vier jaar een marktaandeel van tien procent.

Deel dit bericht

2 Reacties

Stef

Klinkt als een prima plan, maar wat heeft Easymobile nog toe te voegen aan de Nederlandse markt? Het concept vind ik erg op Orange lijken. Ook geen hidden fees en je betaald voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Nu is Orange wel duur vergeleken bij andere Operators, maar je weet wel tenminste waar je aan toe bent. Daarom is het te hopen dat Easymobile onder de prijzen van Orange gaat zitten. Als dit het geval is dan denk ik dat er zeker plaats is voor Easymobile binnen de Nederlandse operator markt.

Anna

Easymobile zal deze week lanceren!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond