Deel dit artikel
-

Emerce eDay in Rotterdam

Emerce eDay wordt op 14 september 2006 georganiseerd in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Inmiddels hebben zes spraakmakende sprekers hun komst bevestigd, waaronder topmensen van Amazon, Google, Nielsen Buzzmetrics en Lego.

eDay is een jaarlijks terugkerend evenement rond de nieuwste trends in digital business & marketing. eDay wordt dit jaar georganiseerd in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Voor deze locatie is gekozen vanwege de sfeer en de industriële uitstraling. De Van Nelle biedt niet alleen volop ruimte voor de sprekers, maar ook voor een uitgebreide playground, diverse labs en netwerkmogelijkheden.

De playground en de labs zijn bedoeld om de bezoekers actief kennis te laten maken met de nieuwste technologieën en services op het gebied van IPTV, mobile, RFID en internet. Enkele tientallen bedrijven hebben hun medewerking al toegezegd.

De volgende sprekers hebben hun komst bevestigd:

– Michael Jones (CTO Google Earth & Maps)
– Pete Blackshaw (CMO Nielsen Buzzmetrics, co-founder WOMMA)
– Werner Vogels (CTO Amazon.com)
– Ben Hammersley (schrijver en journalist The Guardian)
– Mark Hansen (business development manager Lego)
– Han Gerrits (prof. Technologie en Innovatie,VU)

De Emerce-redactie is in onderhandeling met meer (internationale) topsprekers die aansluiten bij het thema ‘Create!’ en zal in de maand juni daar meer mededelingen over doen.

Meer informatie over het programma en de inschrijving op

www.emerceeday.nl.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond