Deel dit artikel
-

Finance Television start met Internet-uitzendingen

Beleggen heeft ondanks de World Online-misser nog niks aan populariteit ingeboet in Nederland. Dit resulteert ondermeer in de nieuwe zender Finance Television . Morgen begint dit initiatief van Bank Labouchere , MoneyView Nederland en het NOB met haar uitzendingen.

De zender richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere belegger. Gedurende twaalf uur per dag worden er programma's uitgezonden over de Nederlands financieel-economische markt en over de belangrijkste gebeurtenissen op de buitenlandse markten. Finance Television heeft intussen een aantal overeenkomsten gesloten met Nederlandse bedrijven die actief zijn op het financiële vlak. Morgen maakt directeur Ronald Luijendijk de deals bekend.

De zender is de eerste die in Nederland complete uitzendingen gaat verzorgen. Anders dan De Nieuwe Omroep heeft de zender geen 50.000 leden nodig om te starten met de uitzendingen. Internet- en televisiezender Imone had er een hard hoofd in om dat aantal leden te halen en heeft besloten alleen op Internet verder te gaan, zo schrijft Webwereld . De aangevraagde omroeplicentie is daarmee van de baan. De Imone-programma's worden uitgezonden op de site van Wish , tegenwoordig voor meer dan 50 procent eigendom van Newconomy

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond