Deel dit artikel
-

Gezocht: bedrijven op het gebied van Gamevertising

Op dinsdag 11 december vindt de Emerce Update Gamevertising plaats in Amsterdam. De redactie van Emerce zoekt bedrijven die willen laten zien wat zij bieden op het gebied van gamevertising (in game advertising, sponsored games). Voor de zogeheten ‘playground’ is een beperkt aantal gratis plaatsen beschikbaar.

Tijdens de Update Gamevertising hoor je alles over strategie, methodes en voor- en nadelen van marketing in games. In navolging van eerdere Emerce-seminars zal er ook deze keer een ‘playground' geopend worden. Deze is bestemd voor bedrijven die een nieuw en/of innovatief product op het gebied van gamevertising willen laten zien, variërend van hardware, software en diensten tot content en advertising.

Als je geïnteresseerd bent om je product of dienst te laten zien, heb je de keuze uit twee mogelijkheden: een premium positie of een kosteloze aanwezigheid. De kosteloze plekken zijn beperkt en alleen bestemd voor de meest innovatieve inzendingen, geselecteerd door de redactie van Emerce. Een plek op de playground is daarmee niet gegarandeerd.

Een verzoek voor een kosteloze plek op de playground kun j mailen naar Rebecca Rijnders. Uiterste inzenddatum: vrijdag 30 november.

Wie kiest voor een premium-positie is wel verzekerd van een plaats en heeft bovendien een betere plek. Voor de premium-positie kun je contact opnemen met de sales-afdeling van Emerce, mail of bel met Mischa Bender (sales@emerce.nl of 023 546 39 20). Geef in beide gevallen aan welke voorzieningen nodig zijn voor het tonen van het product.

Voor meer informatie over het programma en de locatie van de Emerce Update Gamevertising en voor toegangsbewijzen klik hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond