Deel dit artikel
-

HP 3D printing maakt Reebok x Botter Concept Sneaker mogelijk

Tijdens de Paris Fashion Week onthulden Reebok, HP en de New Guards Group een dezer dagen een nieuwe concept sneaker in samenwerking met het luxemerk Botter.

De ongewone en unieke nieuwe vorm van de schoen is gemaakt en ontwikkeld in samenwerking met het HP 3D Printing team met behulp van de HP Multi Jet Fusion. Na het printen werden de grijze sneakers met de hand beschilderd in lijn met de Caribische zeetinten die in de hele FW23-collectie van Botter voorkomen.

Het eindresultaat is niet alleen een innovatief luxeproduct, maar volgens HP ook een duurzaam alternatief voor de traditionele sneakerproductie. De HP Multi Jet Fusion maakt het mogelijk om design en productie opnieuw uit te vinden door het volledige potentieel van 3D printen te benutten en technieken in te zetten die energiezuiniger en duurzamer zijn. Het proces biedt de mogelijkheid om afvalvrij te produceren en maakt gebruik van een materiaal genaamd TPU, dat na recycling geschikt is voor reproductie waardoor overproductie voorkomen kan worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond