Deel dit artikel
-

Ilse trekt CFO aan ? voor de beursgang?

Webportal Ilse heeft Robert Ranzijn aangesteld als financieel directeur. Hij zal de beursgang van Ilse coördineren. Wanneer de beursgang komt, is nog niet bekend. 'We spelen nu nog een beetje met getallen', zegt directeur Merien ten Houten. Ranzijn heeft eerder de beursgang van NedGraphics begeleid.

Ilse was lang in de race om de eerste Nederlandse Internet-onderneming te worden die naar de beurs ging. Die titel is inmiddels vergeven, maar de algemene verwachting is dat Ilse in de eerste helft van dit jaar zal volgen. 'We zijn nog in overleg met banken. Het is nu afwachten of de tech-fondsen niet gaan zakken', aldus Ten Houten.

'De groeimogelijkheden van internetbedrijven zijn ongekend', vindt Ranzijn. 'Ilse heeft op deze markt een bijna niet in te halen koploperspositie in Nederland die met een beursgang alleen maar versterkt kan worden. Dat geeft mij persoonlijk en het bedrijf enorme kansen'.

Hoeveel Ilse met een beursgang wil ophalen is nog niet bekend. 'Daar hebben we wel gedachten over, maar het is nog te vroeg om daarmee naar buiten te treden', zegt Ten Houten. Ilse heeft het plan opgevat om met het geld overnames en partnerships te financieren. Daarnaast zal er worden geïnvesteerd in marketing. Op deze manier wil Ilse de belangrijkste on-line uitgever van Nederland worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond