Deel dit artikel
-

Ipotentials en Netpresence openen centrum voor start-ups

Investeerder Ipotentials gaat Nederlandse Internet Startups ook helpen met hoogwaardige kantoorruimte. Jonge ondernemers kunnen terecht bij het Internet Facility Center Amsterdam Zuidoost. Dit project wordt samen gestart met het webbureau Netpresence .

Vanaf april gaan zes Internetentrepreneurs van de faciliteiten gebruik maken. Het centrum kan maximaal twintig ondernemingen herbergen. Dat aantal verwacht Koos van der Heijde, directeur van Netpresence binnen een half jaar gerealiseerd te hebben. De ruimtes zijn bedoeld voor partijen waarin Ipotentials een klein belang heeft.
Netpresence zegt in een persbericht het "bevorderen en ondersteunen van de Nederlandse Internet Startups" als één van de hoofddoelstellingen te hebben. Daarnaast zal het bureau optreden als bouwer van de sites van de nieuwe bedrijven

Hoofddoelstelling van de bedrijven is het bevorderen en ondersteunen van de Nederlandse Internet Startups, die steeds meer de positie van Nederland in de internationale Internetwereld bepalen. Door de Startups te concentreren in het Internet Facility Center Amsterdam Zuidoost kunnen de Internet-ondernemers ideëen en visies delen en elkaar inspireren en motiveren, zo vinden de initiatiefnemers.
"Door Internet Startups samen te brengen in een dynamische werkomgeving ontstaat een smeltkroes van jonge ondernemers met visie en ideeen die de bron vormt van vernieuwende Internetinitatieven", aldus Koos van der Heijde, managing director Netpresence Nederland.

Het centrum biedt de jonge ondernemers ondermeer kantoorunits, 34 mb Internetverbinding en centrale voorzieningen, zoals een receptie, catering en kopieerfaciliteiten en een "interactieplatform".

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond