Deel dit artikel
-

Mini-opnamestudio

Gadgets by Everts

De Kodak Zi8 is een waardige concurrent van de Flip Video. Sterker nog: hij is veel beter. Hij filmt in full 1080p HD (de Flip Mino HD in 720d), maakt mooie foto’s (Flip niet), en waar ik helemaal enthousiast van werd, was de externe microfoonaansluiting (zie mijn interviews op www.dik.nl/c/blogworld met supergeluid) en tot slot heeft hij een groot, helder scherm, beeldstabilisatie, een vervangbare batterij, een SD-kaart tot 32 gigabyte. Natuurlijk met software om opnames direct online  te zetten (alleen met Windows helaas, maar hij maakt wel .mov files). Voor een prijs van 179 euro is hij iets goedkoper dan de Flip Mino HD, maar dat is zonder SD-kaart. Een HD-opnamestudio voor een superprijs.

 

 

Deel dit bericht

2 Reacties

joost smit

Het is een super apparaat! Ik had 'm zelfs voor een paar tientjes minder inclusief verzenden uit Amerika van Buy.com via US Unlocked.

Kp

Ik heb hem ook via amazon.co.uk. Moet zeggen dat ik tevreden ben over de kwaliteit bij goede verlichting. Onder minder gunstige lichtomstandigheden ben ik minder tevreden. Er verschijnen dan strepen door mijn beeld (verticaal).Iemand hier ervaring mee en een oplossing hiervoor?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond