Deel dit artikel
-

Nederlandse versie Everyday.com

de Communication (SEC) heeft Nederlandse en Franse versies van de portaalsite Everyday.com op het web gezet. De Zweedse Modern Times Group (MTG) en telecombedrijf NetCom zijn eigenaar van Everyday.com en willen hiermee uitbreiden naar Europa.

In Nederland is het Luxemburgse SEC actief onder de naam Tele2 , dat nationale telefonie aanbiedt met Carrier Select. De Nederlandse portaalsite van Everyday.com doet dan ook dienst als reclamezuil voor dit bedrijf. Verder is er een nieuwsvoorziening van YourNews, gratis web-based e-mail, een zoekmachine en veel links. Partnerships met e-commerce partijen als BOL en Macropolis verzorgen het onvermijdelijke winkelgedeelte.

De domeinnaam Everyday.nl is overigens vergeven aan het gratis lifestyle magazine Elkedag.nl , dat een kwijnend bestaan schijnt te leiden. Nederlandse websurfers die Everyday.com intikken komen echter vanzelf bij de Nederlandstalige versie van de portaalsite terecht.

Everyday.com is het gezamenlijke eigendom van de Modern Times Group (MTG), bekend van het spoorwegmagazine Metro , en telecombedrijf NetCom, die hiermee de grootste wilden worden in Scandinavië. Nu is dus ook gekozen voor een uitbreiding naar de rest van Europa, waarvoor de twee bedrijven een overeenkomst met SEC hebben gesloten. De portaalsite is speciaal bedoeld voor de abonnees van dit telefoniebedrijf.

Bron: PR NewsWire

Deel dit bericht

1 Reactie

b.veltman

wat mij interesseert is of ook adsl in het programma wordt opgenomen en zo ja wanneer dit leverbaar is in den haag. Casema.net of wanadoo.nl zijn zo traag als een slak op een teerton en iedereen is op zoek naar een sneller adres. Casema heeft beloofd met modems te komen die twee keer zo snel zijn maar als je een snelheid hebt van 0,5 kb dan schiet je hier niet veel mee op en het is ook nog 2 keer zo duur. Dus gaarne antwoord op mijn vraag over adsl.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond