Deel dit artikel
-

Nieuwe pure online verzekeraar

Verzekeraar Ineas is sinds deze week actief op Internet aanwezig. Op de site kan de consument informatie krijgen over de verschillende polissen en deze ook online afsluiten.

Ineas verkoopt uitsliutend via Internet. Volgens oprichter Niek Ligtelijn biedt het nieuwe distributiekanaal de particulier de mogelijkheid om op efficiënte wijze, op ieder gewenst moment en direct verzekeringen af te sluiten. Hij voegt eraan toe dat door gebruik te maken van ICT een kostenbesparing wordt verkregen in de organisatie.

De gebruiker kan op de Ineas-site de verzekeringen beheren en in geval van schade de voortgang online volgen. Als ondersteuning van de besluitvorming kan de consument gebruik maken van de mogelijkheden tot Persoonlijk Risicobeheer. Voorwaarden en polissen kunnen op elk gewenst moment van de dag online worden bekeken. Bezoekers krijgen een persoonlijke offerte, waarin de polis en premie worden toegelicht. Daarna kan de verzekering direct online kan worden afgesloten.

Op dit moment levert Ineas via haar site twee verzekeringsproducten: aansprakelijkheidsverzekering en woning- annex inboedelverzekering. Later volgen auto- en ongevallenverzekeringen. Aangezien Ineas is opgezet als Europese verzekeringsmaatschappij, zijn tegelijk met de ontwikkeling van de Nederlandse verzekeringen, de Duitse en Belgische sites ontwikkeld.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond