Deel dit artikel
-

Nokia komt met mobiele prijs voor filmmakers

Toestelfabrikant Nokia lanceert een online wedstrijd voor filmmakers. Op Nokia’s website Ovi, kunnen gebruikers hun foto’s en video’s uploaden.

Geregistreerde gebruikers van Nokia’s dienst kunnen hun stem uitbrengen. De films van de uiteindelijke vijf finalisten worden getoond op de Pangea Day broadcast en winnen daarmee een reis naar de locatie van het evenement in Los Angeles.

Pangea Day is een evenement waarbij geprobeerd wordt culturele barrières tussen mensen te slechten. De dag hoopt met film grenzen, verschillen en conflicten te overkomen. Het is een initiatief van documentairemaker Jehane Noujaim die in 2006 de TED-prijs ontving.

Een jurypanel kiest de uiteindelijke winnaar uit de vijf finalisten. De winnaar ontvangt een reis en een productiebudget om de reis vast te leggen.

Nokia nodigt iedereen uit om korte films op te geven om mee te doen aan de allereerste Pangea Day broadcast op 10 mei. Tot en met 15 april kan er gestemd worden. De films mogen niet langer zijn dan twee minuten en moeten onder een van de volgende vier thema’s vallen: ‘een vriendelijk gebaar’, ‘inspirerend persoon’, ‘het beste gedeelte van de dag’ of ‘iets wat een lach op je gezicht brengt’.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond