Deel dit artikel
-

Planet lanceert muziekwinkel

Ook Planet Internet heeft een online muziekwinkel gelanceerd, in samenwerking met het Engelse OD2. De muziekwinkel bevat 200 duizend tracks en is vooralsnog alleen toegankelijk voor adsl-abonnees van Planet.

Vorige week lanceerde Chello eveneens een online muziekwinkel, waarmee het totaal aantal Nederlandse downloadsites nu op vier komt. Naast Chello en Planet zijn dit verder nog de Tiscali MusicClub , die eveneens met OD2 werkt, en Yeahronimo.com . Voor allen geldt dat ze alleen toegankelijk zijn voor Windows-gebruikers.

Een abonnement op de Planet Music Club kost 7,49 euro per maand en is alleen beschikbaar voor adsl-abonnees van Planet. Voor dat bedrag krijgt de klant duizend 'credits'. Hiermee zijn 100 nummers te downloaden en maximaal tien nummers te branden.

Planet heeft gekozen voor slechts een abonnementsvorm, waar Chello Musiczone en Tiscali MusicClub elk drie verschillende abonnementen hebben. Planet is met 1000 credits wel goedkoper dan Tiscali (dat voor duizend credits 12,99 euro per maand vraagt) en per saldo ook iets goedkoper dan Chello (4,99 euro voor 500 credits of 14,99 voor 1800 credits).

In 2004 komt de Planet Music Club ook beschikbaar voor alle breedbandgebruikers in Nederland, zo meldt Planet MultiMedia.

Deel dit bericht

1 Reacties

Applelaar

Fijn dat er ook aan andere besturingssystemen gedacht wordt. Zo word ik verplicht om 'illegaal' te downloaden Een Applelaar

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond