Deel dit artikel
-

Priceline start nieuwe veiling

Groot-inkoper Priceline.com brengt de online veiling naar een nieuwe dimensie. Met hun nieuwe site, Perfect Yardsale, worden zometeen tweedehands artikelen verkocht, waarbij bieders ook onder de vraagprijs kunnen beginnen. Priceline gaat hiermee de concurrentie aan met eBay en Yahoo! .

In die orde van grootte wil Priceline-oprichter Jay Walker zijn nieuwe site graag zien, ondanks het feit dat hij met de veiling mikt op kleine en tweedehands artikelen. Priceline werd groot door de vraag naar bepaalde artikelen te bundelen. Door de inkoop van een groot volume kan de site flinke kortingen voor de consument bedingen. Inmiddels draait Priceline een miljarden-omzet.

Walker richt zich met de nieuwe veiling op het individu dat voor een kleine prijs van niet-gewilde artikelen af wil. Dit in tegenstelling tot de meeste webveilingen die zich richten op dure en unieke artikelen. Perfect Yardsale is een online vervolg op de in Amerika razendpopulaire yard- en garagesales; buurtverkopen om garage of zolder op te ruimen.

Priceline baarde begin december opzien door ook binnen de online reiswereld een prominente rol te willen spelen. Via een samenwerking met Preview Travel en Travelocity kunnen gebruikers van die sites goedkopere vliegtickets krijgen. De dienst heeft een prijzenslag met concurrent Expedia ontketend.

Wanneer de Perfect YardSale van start gaat, is nog niet bekend.

Bron: News.com

Deel dit bericht

1 Reactie

Willem

Waar is dit bedrijf mee bezig? Om een bedrag van ƒ89,= te vragen per maand willen ze in een half jaar schatrijk zijn, dit is toch niet normaal om zo'n bedrag te vragen,,,,,,,, SCHANDALIG !!!!!!!!!!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond