Deel dit artikel
-

Service2Media wint Technology Fast50

Een omzetgroei in de afgelopen 5 jaar van ruim 4.700 procent, heeft Service2Media aan de eerste prijs geholpen in een wedstrijd voor snelst groeiend technologiebedrijf, de Fast50. Op de tweede plek kwam Morphis.

"We zitten in een nieuwe markt waar de groeikansen enorm zijn. De markt is in ontwikkeling, niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Daarom hebben we niet zoveel last van de recessie", aldus CEO van Service2Media Geert Kolthof.

Hij denkt dat de prijs hem in ieder geval meer naamsbekendheid op gaat leveren. "Het is een gerespecteerde prijs. Dat zal nieuwe kansen brengen, nieuwe bedrijven die ons wellicht gaan benaderen."

Service2Media, een leverancier van mobiele applicaties, mag onder meer De Telegraaf, Publieke Omroep, ilocal, Hyves, Schiphol, NS,  KPN en CCN tot zijn klanten rekenen.

In de ranking op basis van omzetgroei kwam Morphis net na Service2media. Dit bedrijf groeide met ruim 2.700 procent over vijf jaar. Indrukwekkende cijfers, alhoewel de winnaar van vorig jaar en die van het jaar daarvoor dit wisten te overtreffen. Bekijk hier de hele lijst.

Vorig jaar ging Netlog met de prijs aan de haal. Dit bedrijf wist toen in de voorgaande vijf jaar een omzetgroei te behalen van ruim 11.000 procent. In 2008 was Albumprinter de winnaar met een omzetgroei, wederom over vijf jaar, van bijna 22.000 procent.

Elk jaar wordt er een speciale Award uitgereikt aan het bedrijf, dat het meeste aantal jaren in de Fast 50 ranking voorkomt: de Sustainable Grower. Die prijs ging dit jaar naar CM Groep.

Andere bekende genomineerde bedrijven dit jaar waren onder meer Layar, Wakoopa en SeatMe. De Deloitte Technology Fast50, voor bedrijven in de Benelux, werd dit jaar voor de elfde keer gehouden.

Deel dit bericht

10 Reacties

Johan van Boxtel

Tja het feit dat de werkelijke omzet niet genoemd wordt maakt een objectieve reactie eigenlijk lastig. Maar laten we het royaal nemen en uitgaan van een alleszins redelijke 6 miljoen euro (70k per werknemer) . Dan was de start gezegend met zeg 125.000 euro. Volgens mij zal de volgende prestatie daadwerkelijk getoetst kunnen worden. Van 6 naar pakweg 8 mio zal veel moeilijker blijken te zijn. Desondanks proficiat mannen.

Bjorn Fuchs

Gefeliciteerd Geert..!

Ralph Cohen

Van Harte! Well done! 

Mark Vletter

Namens mijzelf en de collega's van Voys Telecom feliciteer ik natuurlijk Service2Media, maar voornamelijk onze klanten! iWink, Zoover, PCextreme en onze relaties Twinfield, Voxbone, Blinker en Jetstream. Prachtig werk mannen! Waar blijven de vrouwen trouwens 😉

Corine van Drunen

Iedereen van S2M: Van harte gefeliciteerd! Je krijgt wat je verdient.

Ivo Wentholt

Van harte, mooi gedaan!

Marc Schoutens

Knappe presentatie, complimenten aan alle S2M'ers!

Joost

Ik blijf het toch knap vinden, met maar een handvol klanten (hyves is al jaren geen klant meer) en projecten die alles zins soepel lopen zoals de Ajax applicatie. De rest van de app bouwers moeten denk ik iets volkomen fout doen in hoe ze hun offertes en contracten maken

Guus van Knippenbergh

@JoostDe meesten van de rest groeien ook. En een bescheidenere groei hoeft toch niet meteen 'volkomen fout' te zijn. 

Johan van Boxtel

Ik blijf het typisch vinden, weinig tot geen tevreden klanten maar toch zo'n omzet groei, waar moet dat dan vandaan komen? De laatste app voor Ajax blijkt toch ook weer te hoog gegrepen voor s2m en maakt niemand blij.  En weer geen reactie van Geert.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond