Deel dit artikel
-

Top-5 Online payment

Online payment

Winnaar: Paypal

  1. Paypal
  2. iDeal
  3. Ogone
  4. Buckaroo
  5. PaySquare

Dennis van Allemeersch, general manager PayPal:

Drie jaar geleden was de general manager van PayPal sceptisch over mobiel betalen. "Maar ik ben tot inkeer gekomen", bekent Dennis van Allemeersch. "Als je ziet dat Amazon vorig jaar via mobiel een miljard dollar heeft omgezet, dan weet je dat dit de trend is." Ook de Nederlandse digitale markt is zo ver: "Net als bij vast internet, zie je dat mobiel zich van content medium naar commerce medium ontwikkelt. Dat is nu versneld aan het gebeuren."

Een kans, maar tegelijkertijd een bedreiging. "Je moet wel je goede positie bevestigen." Online betalen moet volgens Van Allemeersch "makkelijk, overal en veilig" kunnen. "PayPal is makkelijk omdat je bij PayPal geen ‘random reader’ nodig hebt en wij werken met een internationaal systeem, dus je kunt het overal ter wereld gebruiken." Veiligheid is altijd een vereiste, want inherent aan ons bestaansrecht, zegt Van Allemeersch.

Gebruiksvriendelijkheid moet het online betalen verder gaan helpen. "Mensen willen één methode, ongeacht het device, die altijd werkt." Uitdaging voor PayPal noemt Van Allemeersch het doorzetten van de versnelde groei van de afgelopen drie jaar. "We groeien zes keer sneller dan de totale e-commercebranche, die 10 procent per jaar groeit. Dat volhouden is de kunst."

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond