Deel dit artikel
-

UPC in mobiele telefonie

UPC Nederland gaat vanaf het einde van deze zomer prepaid mobiel bellen aanbieden onder de naam UPC Mobile. Het kabelbedrijf gaat daarbij gebruik maken van het netwerk en de diensten van Orange.

Door haar klanten naast breedband internet, digitale telefonie en (digitale) televisie ook mobiele telefonie aan te bieden, zegt UPC het scala aan complementaire communicatiemiddelen voor de consument te vervolmaken. UPC Nederland gaat de dienst in heel Nederland verkopen via telecomverkooppunten en de eigen verkoopkanalen.

Tot de daadwerkelijke lancering van UPC Mobile plaatsvindt wil UPC geen nadere mededelingen doen over het product. UPC lijkt een zelfde soort strategie te volgen als Versatel dat vorig jaar al een vergelijkbare overeenkomst sloot met Telfort en ook mobiele telefonie biedt. Verder biedt het net als UPC ook breedbandinternet en straks ook digitale televisie (eredivisie voetbal).

Deel dit bericht

8 Reacties

ceinholz

hoe kom ik nu in aanmerking voor zo'n gratis sim kaart? Kreeg zo'n kaart bij mijn laatste afrekening. 

Joan Hamilton

Nou, ik vind het wel een goeie idee, want het is handig voor de mensen met UPC en mobiele telefoons.

Christine Broos

Reuze goed idee, maar hoe kom ik aan 1 van de 20.000 gratis SIM-kaarten? Heb flyer ontvangen aktie en wil graag hiervoor in aanmerking komen! Ben deze week ook al op UPC-telefonie/breedband internet overgestapt en wil ook mobiel overstappen!!

Hatungiyaremye

wat een geweldig idee. Gefeliciteert UPC ook met je digital telefoon en ADSL. Het is tijd dat KPN een groot concurrent krijgt als UPC. Ik heb van de dienst van UPC al kunnen profiteren.

Lieselotte van Loon

Lieselotte vrijdag hoe kom ik in aanmering voor 1gratis sim kaart?

Peter

Goed idee van UPC. Kun je daarmee mobiel naar de UPC klanten-service bellen?

fhc verburg klompenhouwer

fijn nog meer goedkope telefonie

nmj van der linden- sandee

ik vind het een goed idee van upc.dan heb ik tenminste geen verschillende aanbieders meer.ik zie dr naar uit .

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond