Deel dit artikel
-

Wanadoo: modem voor vernieuwende diensten

Wanadoo heeft een (draadloze) modem gelanceerd die moet uitgroeien tot de entertainment-hub voor abonnees. Via de Wanadoo Livebox komt naast een breedbandverbinding ook telefonie en televisie beschikbaar.

In Frankrijk en Engeland is de Wanadoo Livebox al op de markt. Klanten in die landen hebben ook al de beschikking over extra diensten, die Wanadoo in Nederland bij de lancering van de Wanadoo Livebox nog niet kan aanbieden. Het gaat dan om bellen, televisiekijken en video-on-demand via de Wanadoo Livebox.

De Wanadoo Livebox is een “draadloos alles-in-één apparaat voor internet en telefonie”, meldt Wanadoo. De opgevoerde modem sluit alle pc’s en spelcomputers op elkaar aan via een draadloos netwerk. Wanadoo zegt dat het de “de komende maanden” met “vernieuwende diensten” zal komen op basis van de Wanadoo Livebox. Eind dit jaar zullen meer details volgens over het telefonie-abonnement, zo belooft de internetaanbieder.


De Wanadoo Livebox wordt te huur aangeboden aan abonnees van het ADSL Direct-abonnement. Nieuwe abonnees hoeven tijdens een introductieperiode geen huur te betalen. Wie gebruik wil maken van de draadloze toepassing dient wel een ‘wifi-upgrade pakket’ aan te schaffen, dat in de loop van november beschikbaar komt voor 1,95 euro per maand.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond