Digitale innovatie in mobiliteit: hoe vind je de belangrijkste momenten in je customer journey?

Gasten: Remmert Stipdonk Host: Remmert Stipdonk
Digitale innovatie in mobiliteit: hoe vind je de belangrijkste momenten in je customer journey?

Ontwikkelingen in de mobiliteitsindustrie worden gedreven door duurzaamheids- en leefbaarheidsvraagstukken.

Dit zijn vraagstukken waar zowel overheden als de gemiddelde burger mee worstelt. Iedereen wil zich graag makkelijk kunnen verplaatsen in Nederland, maar het wordt steeds moeilijker om al die reizende mensen soepel onderweg te houden. Het zakelijke autoverkeer is toegenomen met vier procent en de sporen zitten vol. Welke drempels kunnen digitale oplossingen in deze vraagstukken wegnemen?

Remmert Stipdonk (fresk.digital) geeft in deze video een aantal aansprekende voorbeelden van waar digitaal van toegevoegde waarde is in de mobiliteitsindustrie. Ook geeft hij concrete tips je hoe je ‘moments that matter’ vaststelt in je klantreis en wat je met die inzichten kunt.

1.3k


Gast
Remmert Stipdonk
Digital Business Strategist & Founder, fresk.digital

Remmert is oprichter en digital business strateeg bij fresk.digital. Met veel ervaring op het gebied van Digital Business Strategy en Human Centred Design gelooft Remmert dat het tijdperk van Digital Transformation voorbij is en dat we begonnen zijn aan de enerverende reis van Digital Sensemaking. Samen met het getalenteerde team van fresk.digital is Remmert gefocust op het daadwerkelijk vervlechten van human centred data, design en technologie om bedrijfskritische processen te revolutioneren.


Host
Renske de Bruine
Host, Emerce

Sinds 2008 werkt Renske in de digitale wereld. Haar digitale carrière is zij begonnen bij Virtual Affairs (vandaag de dag bekend als “WeAreYou”)- full-service internet bureau- die bekend staat voor het leveren van professionele IT diensten/producten én resultaat voor bedrijven in de financiële en zorg sector. Vanaf 2012 heeft Renske zich toegewijd om de gezondheidszorg te verbeteren als ondernemer. Ondertussen is zij twee bedrijven verder op het gebied van digitale zorg. Bovendien is één van deze bedrijven, Winq.online, benoemd tot Nederlands start-up van het jaar (Computable) in 2018. Daarnaast benoemde InspiringFifty haar tot één van de 50 meest inspirerende vrouwen in de technologiesector. Vandaag de dag is zij actief als investeerder in early-stage tech bedrijven, adviseur en spreker.Gerelateerde artikelen