Duurzame data-analytics: een handleiding voor enterprises

Gasten: Vincent de Winter Host: Vincent de Winter
Duurzame data-analytics: een handleiding voor enterprises

Elke business valt of staat met klantvertrouwen; elke publieke organisatie met het vertrouwen van de burger.

Na een wildgroei aan data, worden wet- en regelgeving rondom privacy en compliance nu steeds verder aangescherpt. Wil je als organisatie het vertrouwen van je klant of de burger winnen en behouden, dan is het cruciaal je data-analytics op orde te hebben.

In deze video kijken we met Vincent de Winter, regiomanager Benelux van Piwik PRO, specifiek naar hoe je dit duurzaam inricht op overheids en enterprise-niveau.

776


Gast
Vincent de Winter
Regional Manager Benelux, Piwik PRO

Vincent de Winter houdt zich als Regional Manager voor Piwik PRO in de Benelux actief bezig met het onder de aandacht brengen van alternatieven voor Adobe en Google Analytics, met een sterke nadruk op privacy en compliance. Hij bouwt daarbij op zijn jarenlange ervaring binnen de overheid en bij financiële dienstverleners. Zo probeert hij meer bewustzijn te creëren over het verantwoord omgaan met data die is verkregen via online analytics oplossingen zoals Piwik PRO.


Host
Renske de Bruine
Host, Emerce

Sinds 2008 werkt Renske in de digitale wereld. Haar digitale carrière is zij begonnen bij Virtual Affairs (vandaag de dag bekend als “WeAreYou”)- full-service internet bureau- die bekend staat voor het leveren van professionele IT diensten/producten én resultaat voor bedrijven in de financiële en zorg sector. Vanaf 2012 heeft Renske zich toegewijd om de gezondheidszorg te verbeteren als ondernemer. Ondertussen is zij twee bedrijven verder op het gebied van digitale zorg. Bovendien is één van deze bedrijven, Winq.online, benoemd tot Nederlands start-up van het jaar (Computable) in 2018. Daarnaast benoemde InspiringFifty haar tot één van de 50 meest inspirerende vrouwen in de technologiesector. Vandaag de dag is zij actief als investeerder in early-stage tech bedrijven, adviseur en spreker.Gerelateerde artikelen