Guerilla, speedbootjes en duwboot, samen krijgen we dat schip wel om

Gasten: Rob Hoogendijk Host: Rob Hoogendijk

Diversey, producent in professionele schoonmaakmiddelen, rolde in drie jaar tijd 17 webshops uit in Europa.

Zo gingen ze van twee webshops in 2019 naar 19 webshops in 2022. 19 webshops in 19 verschillende landen en dus ook 19 verschillende culturen. Op één platform. Hoe pak je zoiets aan, waar begin je?

“Kijk eerst waar de potentie én de wil zit”, zegt e-commerce manager Rob Hoogendijk. Hij begeleidt de digitale transitie in Europa. In deze video vertelt hij hoe de mensen hierin centraal stonden, over de methoden die dit mogelijk gemaakt hebben. En over hoe je met al deze koppen toch één koers houdt.

203


Gast
Rob Hoogendijk
E-commerce Manager Europa, Diversey

Rob is na een korte carriere in de IT consultancy, geworteld in Diversey om daar met een reis voor verschillende disciplines op te bloeien als ecommerce manager voor Europa. Een trekker van digitale transformatie van deze leider in professionele schoonmaak en hygiëne.


Host
Jaspar Roos
Host, Emerce

Jaspar is een internationaal opererende innovatie-expert met ervaring in het oprichten en doorgroeien jonge bedrijven, investeren, adviseren en leiden teams op zes continenten. Met zijn bedrijf Limpid & Co adviseert hij organisaties op het gebied van transformatie. Één van de spin-offs van Limpid & Co is PlaybookToolkit. Hiermee voorziet de organisatie in de internationale vraag naar playbooks, spellen en toolkits voor de zakelijke markt.Gerelateerde artikelen