Hoe Web3.AI elke klantbeleving radicaal en voorgoed zal veranderen

Gasten: Patrick van der Vliet Host: Patrick van der Vliet
Hoe Web3.AI elke klantbeleving radicaal en voorgoed zal veranderen

We staan aan de vooravond van een nieuwe digitale revolutie: de integratie van Web3 en AI.

Waarom dit zo revolutionair is, een customer experience nooit meer hetzelfde zal zijn en welke kansen je kunt benutten als organisatie, bespreken we in deze video met Patrick van der Vliet, Senior Director Experience Consulting bij EPAM.

877


Gast
Patrick van der Vliet
Senior Director Experience Consulting, EPAM Systems

Patrick werkt in de voorhoede van de Web3- en AI-revolutie, en combineert de gedecentraliseerde technologie van Web3, blockchain en kunstmatige intelligentie om transformerende concepten te creëren, zoals on-chain gaming, loyaliteits- en betrokkenheidsprogramma’s en meeslepende e-commerce-ervaringen. Patrick heeft gewerkt voor klanten zoals Unilever, Procter and Gamble, CocaCola, ABN AMRO, Siemens. Hij was voorheen directeur van Emakina, dat is opgegaan in EPAM.


Host
Renske de Bruine
Host, Emerce

Sinds 2008 werkt Renske in de digitale wereld. Haar digitale carrière is zij begonnen bij Virtual Affairs (vandaag de dag bekend als “WeAreYou”)- full-service internet bureau- die bekend staat voor het leveren van professionele IT diensten/producten én resultaat voor bedrijven in de financiële en zorg sector. Vanaf 2012 heeft Renske zich toegewijd om de gezondheidszorg te verbeteren als ondernemer. Ondertussen is zij twee bedrijven verder op het gebied van digitale zorg. Bovendien is één van deze bedrijven, Winq.online, benoemd tot Nederlands start-up van het jaar (Computable) in 2018. Daarnaast benoemde InspiringFifty haar tot één van de 50 meest inspirerende vrouwen in de technologiesector. Vandaag de dag is zij actief als investeerder in early-stage tech bedrijven, adviseur en spreker.Gerelateerde artikelen