De meerwaarde van AI voor zowel externe als interne klantomgevingen

Gasten: Martijn Simons Host: Martijn Simons
De meerwaarde van AI voor zowel externe als interne klantomgevingen

Het fenomeen chatbot is bij veel bedrijven inmiddels gemeengoed, maar de chatbot van de toekomst is veelzijdiger dan je denkt.

Niet langer beperkt tot externe klantenservice, vinden chatbots nu ook steeds vaker hun weg binnen organisaties voor intern gebruik. Ze bieden oplossingen voor servicevragen tussen collega’s en afdelingen. Met de opkomst van generatieve AI kunnen deze intelligente chatbots een aanzienlijke meerwaarde leveren.

De juiste tijd

Wanneer is het tijd voor een door generatieve AI aangestuurde chatbot? Wat kun je er intern allemaal mee? Het maken van de juiste keuze te midden van het diverse marktaanbod is essentieel. Deze veelzijdige technologie biedt mogelijkheden op zowel B2C- als B2B-niveaus.

In deze video gaat Martijn Simons (Freshworks) dieper in op deze onderwerpen en werpt hij een blik op de toekomst van chatbots.

909


Gast
Martijn Simons
General Manager Benelux, Nordics & Emerging Europe, Freshworks

Martijn brengt meer dan 20 jaar internationale ervaring in business en IT met zich mee. In eerdere rollen was hij succesvol in het realiseren van groei door digitale transformatie in sales, customer service, marketing, finance en HR. Hij heeft een bewezen trackrecord in het verbeteren van datagedreven processen waarmee organisaties de klanttevredenheid optimaliseren, operationele efficiency verhogen en bedrijfsgroei mogelijk maken.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.Gerelateerde artikelen