Minder fraude en hogere conversie: Visa Debit Card en Click to Pay

Gasten: Jos van de Kerkhof Host: Jos van de Kerkhof
Minder fraude en hogere conversie: Visa Debit Card en Click to Pay

De manier waarop consumenten winkelen en betalen is de laatste dertig jaar ingrijpend veranderd.

Digitalisering en de opmars van e-commerce hebben daartoe sterk bijgedragen. Online shoppen en betalen plus het reizen naar alle uithoeken van de wereld heeft onze betaalvoorkeuren veranderd. Dit heeft geleid tot twee grote betaalinnovaties: de Debit Card en de invoering van Click to Pay. Jos van de Kerkhof, Country Manager Netherlands bij Visa, legt uit welke voordelen dat zowel voor webwinkeliers als consumenten heeft.

1.7k


Gast
Jos van de Kerkhof
Country Manager Netherlands, Visa

Jos is als Country Manager Netherlands verantwoordelijk om het beste uit Visa te halen voor de klanten, partners en eindgebruikers op de Nederlandse markt. Dat doet hij samen met 200 collega’s in Nederland, en meer dan 28 duizend collega’s wereldwijd. Innovatie is de rode draad in zijn internationale loopbaan bij Visa, ABN AMRO en de Royal Bank of Scotland Group.


Host
Renske de Bruine
Host, Emerce

Sinds 2008 werkt Renske in de digitale wereld. Haar digitale carrière is zij begonnen bij Virtual Affairs (vandaag de dag bekend als “WeAreYou”)- full-service internet bureau- die bekend staat voor het leveren van professionele IT diensten/producten én resultaat voor bedrijven in de financiële en zorg sector. Vanaf 2012 heeft Renske zich toegewijd om de gezondheidszorg te verbeteren als ondernemer. Ondertussen is zij twee bedrijven verder op het gebied van digitale zorg. Bovendien is één van deze bedrijven, Winq.online, benoemd tot Nederlands start-up van het jaar (Computable) in 2018. Daarnaast benoemde InspiringFifty haar tot één van de 50 meest inspirerende vrouwen in de technologiesector. Vandaag de dag is zij actief als investeerder in early-stage tech bedrijven, adviseur en spreker.Gerelateerde artikelen