MyHuisman, één digitaal portaal voor alle touchpoints

Gasten: Maaike de Rover Host: Maaike de Rover
MyHuisman, één digitaal portaal voor alle touchpoints

Sterke platform digitaliserings case van MyHuisman: zij hebben afgelopen jaar een geavanceerd digitaal en internationaal gefocust b2b klantportaal opgezet met 4 services: parts shop, tech library, requests, maintenance dashboard. De pilotfase is net afgerond. 

Huisman bouwt vanuit de haven van Rotterdam reusachtige installaties voor de maritieme sector, zoals enorme kranen, hijswerk om windturbines mee te installeren en pijplegsystemen. Ze zijn wereldwijd actief en erkend als innovator in de markt. Om de dienstverlening aan hun klanten verder te optimaliseren, ontwikkelde Huisman ism Fenego een digitaal klantportaal als ultiem verlengstuk van hun reeds hoogwaardige klantenondersteuning. 

Het doel van Huisman om het digitaal portaal myHuisman te creëren was om een intuïtieve omgeving te ontwikkelen waarin hun klanten al hun equipment kunnen beheren en probleemloos complexe bestellingen kunnen plaatsen vanuit een bron. 

14,9K


Gast
Maaike de Rover
Program Manager Digitalisation, Huisman Equipment

Maaike de Rover is program manager digitalisatie bij Huisman Equipment. bv. 

Ze begon haar carrière in de maritieme industrie en is daar nooit meer weggegaan. Ze is altijd betrokken geweest bij productmanagement, business development en marketing. Van 2010 tot  2021 werkte zij voor de wereldwijd actieve scheepsbouwer Royal IHC. Ze gaf daar leiding aan het nieuwe platform voor reserveonderdelen en diensten. Nu werkt ze sinds twee jaar voor Huisman Equipments b.v en begeleidt daar de ontwikkeling en implementatie van het digitale MyHuisman portaal.


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.Gerelateerde artikelen