De snelweg naar geen klantcontact met toch een ‘ecstatic’ ervaring

Gasten: Bas Heinen Host: Bas Heinen
De snelweg naar geen klantcontact met toch een ‘ecstatic’ ervaring

Whoppah koos voor een omnichannel strategie waarbij less is more de kern is. Van alle contactkanalen aanbieden, naar de kanalen waarvan ze weten dat dit de gebruiker de beste ervaring geeft. Bij een exponentiële groei is het noodzaak om te leren van de gebruikerservaringen en daarbij geven de huidige conversaties veel waardevolle inzichten. 

De introductie van reactieve WhatsApp heeft ervoor gezorgd dat telefonie met 50% gedaald is na een maand. Inmiddels zit men op een verlaging van 75%. Dat kwam mede doordat Whoppah ook proactief WhatsApp inzet voor de Bieding-Journey. 

Uiteindelijk hoort Whoppah zo intuïtief te werken dat vragen niet meer hoeven worden gesteld of dat vragen vooraf worden herkend en proactief opgepakt worden.

De komende tijd zal de focus liggen op de NPS 3.0: Earned Growth Rate. 

771


Gast
Bas Heinen
Head of Customer Experience, Whoppah

Bas Heinen heeft ruim tien jaar in de verzekeringswereld gewerkt, maar een crisis die de nadruk legde op klantgerichtheid bracht verandering. In 2023 stapte hij over naar een groeiend platform voor designmeubels en kunst.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.Gerelateerde artikelen