Industry Wire

Geplaatst door Goedkoop.be

Dit zijn de vijf beste tips voor Black Friday 2017!

Morgen is het Black Friday, hét kortingenfestijn van het jaar. Steeds meer (web)winkels in België doen hieraan mee, maar weet jij waar je moet zijn voor de beste deal? Bespaarwebsite Goedkoop.be verzamelde al honderden Black Friday kortingen en weet zo precies waar jij moet zijn. Dit zijn de vijf beste tips en deals tijdens Black Friday.

  1. De Wileyfox Swift 2 X smartphone bij Coolblue

Coolblue lanceerde op vrijdag 17 november al Blue Friday, een eigen variant, welke tot en met zondag duurt. In België geef Coolblue tot €220 korting op elektronica. De Wileyfox Swift 2 X is echter dé deal als je een goedkope smartphone zoekt, die toch van uitstekende kwaliteit is.

Het toestel van het nieuwe Britse bedrijf staat bekend als een echte budgettopper, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tijdens Blue Friday bij Coolblue krijg je er ook nog eens €40 korting op en betaal je er slechts €159 voor. Met afstand de goedkoopste prijs in België en je kan er nu al van profiteren!

  1. Een dagje uit in een van de Plopsa parken

Met het gezin naar een pretpark gaan is vaak vrij duur. Je bent al snel tientallen euro’s of zelfs meer dan €100 kwijt voor een paar tickets.

Op die tickets kan je tijdens Black Friday echter flink besparen bij Plopsa. Met een kortingscode die geldig is vanaf 23 november om 22:00 uur tot en met maandag 27 november (Cyber Monday) ontvang je liefst 40% korting op je Plopsa tickets. Die zijn vervolgens geldig bij Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden tot en met 7 januari 2018.

  1. Vakantiedeals zijn schaars, maar ze zijn er wel!

Black Friday draait vooral om korting op fysieke producten, speciale deals rond vakanties zijn daarom schaars. Zo blijkt ook volgens Goedkoop, van de honderden deals die zij reeds ontvingen, zijn er slechts drie van een reisaanbieder. Wil je op Black Friday een reisdeal scoren? Dan moet je volgens de website bij TUI, Expedia of Neckermann zijn.

  1. Het nieuwe jaar in met 50% korting

Richting 2018 zijn jaarkalenders een populair cadeau voor onder de kerstboom. Bij Foto.com kan je hier tijdens Black Friday een fijne korting meepikken. Je ontvangt namelijk 50% korting op zelf ontworpen kalenders. Dit is daarmee mogelijk vanaf €5. De korting is overigens ook geldig op jaarkalenders.

  1. Veel kledij, maar let op extra voordelen

Vrijwel iedere (online) kledingwinkel is present met een afprijzing tijdens Black Friday. De kortingspercentages zullen je dan ook om de oren vliegen als je gaat shoppen voor een nieuwe outfit. Door de bomen het bos nog zien wordt een hele opgave.

Interessanter is daarom om te kijken waar extra voordeel te halen is. Zo ontving Goedkoop.be al kortingscodes voor onder andere La Redoute (60%), Nike (30%), Zalando (20%), Showroomprivé (tot €30) en Urban Outfitters (40%). Houd dit dus goed in de gaten en betaal nog niet voor je een code gezocht hebt. Het zou immers zonde zijn om de korting te missen.

Alle Black Friday deals in één overzicht? Je vindt het hier.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday zal in 2017 plaatsvinden op vrijdag 24 november, gevolgd door Cyber Monday op maandag 27 november. Ervaring leert echter dat veel deals over het complete weekend getrokken worden, waardoor je ook op zaterdag en zondag veel korting kan scoren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht