Industry Wire

Geplaatst door Zerto

Zerto introduceert Zerto In-Cloud for AWS voor grootschalige disaster recovery

LAS VEGAS/BOSTON, 2 december 2021Zerto, een dochteronderneming van Hewlett Packard Enterprise, kondigt Zerto In-Cloud for AWS aan. Deze nieuwe cloud-native softwareoplossing biedt disaster recovery voor Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), waarbij de bescherming op te schalen is tot meer dan duizend instances over diverse regio’s, availability zones en accounts. Het tijdens AWS re:Invent 2021 onthulde Zerto In-Cloud for AWS zorgt voor betrouwbare en snelle bescherming van bedrijfsapplicaties in AWS met eenvoudige en geautomatiseerde workflows voor failover, herstel en testdoeleinden.

Daarom breidt Zerto zijn bewezen disaster recovery-functionaliteit uit naar Amazon EC2-instances binnen diverse AWS-regio’s en availability zones. Zerto’s innovatieve benadering van in-cloud replicatie lost het probleem van schaalbaarheid op met orchestration en automatisering, zonder inzet van agents. Zerto In-Cloud for AWS biedt efficiëntere replicatie van grootschalige volumes over meerdere regio’s en zones en optimaliseert de orchestration-workflows om gegevensverlies tot een minimum te beperken en te voldoen aan de Recovery Point Objective (RPO) en Recovery Time Objective (RTO). Zerto In-Cloud for AWS brengt eenvoudige, schaalbare en efficiënte cloud-native disaster recovery naar workloads in AWS die in de cloud zijn ontwikkeld of gemigreerd.

Aanvullende belangrijke mogelijkheden van Zerto In-Cloud for AWS zijn onder meer:

  1. Geautomatiseerde failovertests: De mogelijkheden van Zerto In-Cloud for AWS voor automatisering- en orchestration maken niet-disruptieve failovertests mogelijk voor alle instances in een AWS-regio of availability zone. Organisaties kunnen op die manier de effectiviteit van hun disaster recovery-plannen toetsen om er zeker van te zijn dat ze goed zijn voorbereid op storingen of calamiteiten.
  2. Bescherming van applicaties: Bescherming en herstel van grote complexe applicaties zoals die van SAP en Oracle. De orchestration van Zerto In-Cloud for AWS maakt het mogelijk om beschermingsgroepen in te richten voor diverse instances in AWS.
  3. Stateless beheer: De beheercomponenten van Zerto In-Cloud for AWS kunnen worden gehost in elke Amazon EC2-regio en van regio tot regio worden voorzien van veerkrachtige bescherming tegen regionale storingen.

“Zerto biedt al jaren hét disaster recovery-platform voor de bescherming van virtuele machines op locatie naar AWS. Met Zerto In-Cloud for AWS kunnen gebruikers van Amazon EC2 hun workloads nu snel herstellen over verschillende AWS-regio’s na elke onderbreking, ook als die door een ransomware-aanval is veroorzaakt”, zegt Ziv Kedem, vice president en General Manager van Zerto. “Hiermee brengen we de eenvoud van Zerto op schaal naar deze gebruikers. Met onze eenvoudige, grootschalige orchestration van disaster recovery kunnen zij een disaster recovery-strategie ontwikkelen voor de bescherming van bedrijfskritische applicaties die in Amazon EC2 draaien.”

Zerto In-Cloud for AWS zal begin 2022 verkrijgbaar zijn in de AWS Marketplace.

Meer informatie over Zerto In-Cloud for AWS is hier beschikbaar. Zerto is tijdens AWS re:Invent 2021 te vinden op stand 640. Klik hier voor on demand toegang tot ondersteunend materiaal.

Over Zerto
Zerto, een dochteronderneming van Hewlett Packard Enterprise, stelt klanten in staat om altijd actief te zijn door de bescherming, het herstel en de mobiliteit van on-premise en cloud-applicaties te vereenvoudigen. Het cloudgegevensbeheer- en -beschermingsplatform van Zerto elimineert de risico’s en complexiteit van modernisering en cloudadoptie bij private, publieke en hybride implementaties. Het eenvoudige software-platform maakt gebruik van schaalbare continue gegevensbescherming om disaster recovery, back-up en gegevensmobiliteit te convergeren. Wereldwijd doen meer dan 9.500 klanten een beroep op Zerto. Zerto biedt ondersteuning voor Microsoft Azure, IBM Cloud, AWS, Google Cloud, Oracle Cloud en de oplossingen van meer dan 350 managed serviceproviders.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht