Industry Wire

Geplaatst door Incentro

Incentro introduceert nieuwe ‘cel’ Business acceleration

Utrecht, 11 augustus 2015 – ICT-dienstverlener Incentro breidt uit met de introductie van haar nieuwe ‘cel’ Business acceleration. Incentro Business acceleration helpt haar klanten snel te innoveren op basis van applicaties die het verschil maken. De markt is constant in beweging en voor organisaties is het van essentieel belang om mee te bewegen. Met behulp van het specialisme van Incentro Business acceleration verhogen organisaties hun flexibiliteit en wendbaarheid. Door op het juiste moment met nieuwe producten/diensten te komen, behouden organisaties een voorsprong op de concurrentie. Gedreven vanuit de behoefte van de business ontwikkelt Incentro Business acceleration nieuwe applicaties op een maximaal tempo.

Incentro gelooft erin uitdagingen om te kunnen buigen in kansen met behulp van applicaties. Innovatie is immers meestal door technologie gedreven. De creatieve en business georiënteerde consultants deinzen er niet voor terug om met de klant mee en zelfs vooruit te denken. De focus van Incentro Business acceleration ligt altijd op een sterk concept, waarbij voor de realisatie gebruik wordt gemaakt van de nieuwste techniek. Dankzij de inzet van het Mendix ontwikkelplatform boekt Incentro gemiddeld zes keer sneller resultaat. Door deze combinatie is Incentro Business acceleration meer dan alleen een implementatiepartner en voegt zij maximaal waarde toe.

Rogier Duin is directeur van de nieuwste ‘cel’ van Incentro en fanatiek zwemmer in z’n vrije tijd. Hij onderstreept het belang van de snelheid van innovatie: “Organisaties zullen zich als een kameleon moeten aanpassen op veranderingen in de markt. Alleen dan kun je je marktpositie behouden en beter nog, er een schepje bovenop doen. Door een betere samenwerking met business en IT kunnen organisaties versnellen. Gezamenlijk boeken zij de beste resultaten en leveren zij binnen no-time visueel aantrekkelijke applicaties op, zoals de business het bedoelde. Het geeft ons veel voldoening te zien dat organisaties hier direct de vruchten van plukken. Ik geef dan ook via deze weg met veel plezier invulling aan onze passie voor ondernemerschap.”

Sinds de start op 1 januari 2015 is de vestiging Business acceleration gegroeid tot een team van 14 consultants, genaamd Incentronauten. Incentro gaat er vanuit deze groei door te kunnen zetten. Naar verwachting zal de markt van applicatieontwikkeling in de cloud de komende drie jaar met 360 procent groeien.

———-

Over Incentro
Incentro is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in online dienstverlening, enterprise solutions, business intelligence en business acceleration. Incentro helpt organisaties informatie beter te laten renderen. Hiervoor draagt het bedrijf creatieve, vernieuwende maar vooral relevante oplossingen aan. Binnen Incentro staan specialisme, ambitie en geluk centraal. De ruim 250 specialisten van Incentro (Incentronauten) hebben een sterke passie voor wat ze doen. Incentro is niet voor niets al vijf keer op rij uitgeroepen tot ‘Great Place to Work’.

Incentro werkt in Nederland onder andere voor ABN Amro, Telfort, gemeente Amsterdam en TomTom. Brandweer Amsterdam-Amstelland is in 2013 zelfs uitgeroepen tot de slimste organisatie van Nederland, mede door de inzet van Incentro. Incentro heeft vestigingen in Nederland, Spanje en Turkije. Kijk voor meer informatie op www.incentro.com en maak kennis met de #worldofIncentro.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht