Industry Wire

Geplaatst door A.D.A.M.

A.D.A.M. start kick-off met Saniweb

A.D.A.M. kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan. Er start namelijk een kick-off met Saniweb, onderdeel van De Mandemakers Groep. Dit betekent dat er een nieuwe productcategorie wordt geïntroduceerd en consumenten nu ook alles voor de badkamer op kijkshop.nl shoppen.

Een badkamer vol ontspanning

Eén van de meest rustgevende plekken in huis is de badkamer. Op zoek naar een nieuwe spiegel, een andere wastafel, kraan of de badkamer een complete make-over geven? Kijkshop.nl heeft nu alles op het online platform staan en biedt de beste oplossingen voor badkamers voor een scherpe prijs. Door samen te werken met Saniweb biedt kijkshop.nl nu het grootste assortiment badkamerproducten in Nederland en België aan. Je vindt ook A-merken zoals Grohe, Villeroy & Boch, Ben en Geberit op kijkshop.nl.

Ervaar het comfort van thuisblijven

Op kijkshop.nl vinden consumenten alles om van hun huis een echt thuis te maken. Naast het grote assortiment televisies, laptops, audio, zwembaden, tuinproducten, keukenapparatuur, camera’s, sieraden en beautyproducten, vind je nu ook alles voor de badkamer. Op kijkshop.nl shopt iedereen de handigste tools voor in huis!

Betalen in 3 termijnen of veilig achteraf

Zoveel producten, zoveel manieren om te betalen. Bij kijkshop.nl bepalen consumenten zelf hoe zij hun bestelling willen betalen. Zo is betalen in 3 termijnen tegen 0% rente mogelijk met in3, kan er na levering worden betaald met Klarna of kan er worden gekozen voor de innovatieve betaaloptie Apple Pay. Consumenten hoeven zich niet druk te maken om de betrouwbaarheid. Kijkshop.nl uit Leiderdorp is een Trusted Shop en aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

A.D.A.M

A.D.A.M. is de motor achter de merken; kijkshop.nl, DirectSale, PlazaSale en de Loyalty platformen van Fit For Free en Sportcity. Het platform werkt nauw samen met distributeurs & importeurs en staat garant voor de hoogste normen betreffende veiligheid, sales en afterservice.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht