Industry Wire

Geplaatst door Roots Network

Alfen kiest voor Roots Network als Paid Search bureau

Energiespecialist Alfen, die transformatorstations, energieopslagsystemen en oplaadapparatuur voor elektrische auto’s ontwerpt, ontwikkelt en produceert, brengt Paid Search activiteiten onder bij Roots Network. Roots Network gaat de Search Engine Advertising activiteiten van Alfen verder stroomlijnen op basis van de nieuwe bedrijfsdoelstellingen en verder internationaal uitbreiden. Per medio mei 2023 is de samenwerking gestart.

Alfen is een beursgenoteerd bedrijf en heeft recentelijk de financiële doelstellingen voor de komende jaren bekendgemaakt. Alfen wil een serieuze omzetgroei realiseren de komende jaren. Roots Network is een Paid Search bureau met veel internationale ervaring en helpt bedrijven, zoals Otrium, G-star Raw en Danone, om duurzaam te groeien. Roots Network gaat voor Alfen aan de slag om de nieuwe doelstellingen te realiseren door onder andere CRM data in te zetten om beter te kunnen sturen op de kwaliteit van leads.

Dylan van den Bosch (Online Marketeer bij Alfen): ”We voelden meteen een goede connectie. We merkten direct dat we te maken hebben met echte experts. Roots Network begreep perfect waar Alfen momenteel staat, waar we naartoe willen groeien en welke stappen we moeten nemen om daar te komen.”

Over Roots Network
Roots Network is een Paid Search bureau opgericht in 2022 door Alex Pepermans en Marcel Smal. Beiden hebben ruim 20 jaar ervaring in Paid Search bij gerenommeerde bureaus als iProspect en dentsu. Ze zijn gespecialiseerd in complexe vraagstukken op gebied van Search Engine Advertising voor grote (internationale) accounts. Roots Network werkt voor onder andere Otrium, G-star Raw en Danone.
roots-network.com

Over Alfen
Het in Almere gevestigde Alfen biedt hoogwaardige en slimme end-2-end energieoplossingen, opererend in het hart van de energietransitie. Alfen heeft wereldwijd meer dan 850 medewerkers en opereert in meer dan 10 landen.
alfen.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht