Industry Wire

Geplaatst door Arrow

Arrow Electronics komt met cloudmoderniseringsinitiatief voor datacenters

Houten, 25 juni 2019 – Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics komt met een nieuw moderniseringsinitiatief waarmee het kanaal zijn klanten kan helpen met het naar de cloud uitbreiden van hun datacenterinfrastructuren en dienstverlening.

Met het nieuwe aanbod kunnen klanten een betere technologie- en diensteneconomie rond datacenteroplossingen bouwen en voldoen aan de behoeften van enterprises naar hoge flexibiliteit en schaalbaarheid, betrouwbare diensten, veilige infrastructuren die compliant zijn, en de mogelijkheid om nieuwe innovaties makkelijk toe te voegen, zodra ze beschikbaar zijn.

Na een grondige analyse door Arrow om te zien of bedrijven zowel vanuit organisatorisch als vanuit technisch perspectief klaar zijn voor de cloud, en of bestaande diensten naar de cloud verplaatst kunnen worden, blijkt dat value-added resellers en managed serviceproviders behoefte hebben aan de volgende zaken:

  • Ondersteuning bij het bepalen van de strategie en marktpositionering.
  • Financiering en premium ondersteuningsdiensten.
  • Toegang tot toonaangevende cloudleveranciers en datacenterspecialisten van Arrow die helpen de migratie procesmatig en gefaseerd te plannen om potentiële risico’s te minimaliseren.
  • Uitbreiding van het aantal diensten en het verminderen van zowel de time-to-deployment als de onderhoudskosten.
  • De mogelijkheid om nieuwe klanten naar de cloud te migreren, software en hardware te vernieuwen wanneer dat nodig is, en snel te reageren op de behoefte aan capaciteit.
  • Onafhankelijkheid van legacy hardware.
  • Een optie om weer terug te vallen op bestaande infrastructuurapparatuur en waarde van verouderde of afgeschreven assets te terug te winnen.

De oplossingen van Arrow zijn initieel gebouwd op Microsoft Azure, maar het bedrijf staat open voor samenwerking met andere cloudleveranciers.

“Met dit initiatief kan de channel-community zijn bedrijfsvoering transformeren door value-added oplossingen en diensten naar het hart van de IT-wereld te brengen: het datacenter”, zegt Alexis Brabant, vice president sales van Arrow’s enterprise computing solutions business. “Naarmate multicloud groeit, kunnen resellers en eindklanten profiteren van meer flexibele en veilige, datagedreven modellen en de mogelijkheid om optimaal voordeel uit de cloud te halen.”

Over Arrow Electronics

Arrow Electronics (NYSE:ARW) begeleidt innovatie bij meer dan 200.000 toonaangevende technologieproducenten en serviceproviders. Arrow ontwikkelt technologische oplossingen die het bedrijfsleven en het dagelijks leven verbeteren, en behaalde in 2018 een omzet van $30 miljard. Meer informatie op FiveYearsOut.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht