Industry Wire

Geplaatst door AurAir

AurAir geselecteerd door TechLeap voor CES2020 delegatie

Amsterdam, 17 oktober 2019. AurAir (www.aurair.nl), de Nederlandse producent van revolutionaire meetinstrumenten voor binnenluchtkwaliteit monitoring, is gekozen door startup-ecosysteem TechLeap (voorheen StartupDelta) om haar innovatieve producten te laten zien in het Holland Paviljoen tijdens de Consumer Electronics Show (CES) op 7 tot en met 10 januari 2020 in Las Vegas.

AurAir is geselecteerd als een van de 50 veelbelovende startup bedrijven die mogen deelnemen aan de TechLeap CES2020 missie. Deze missie maakt deel uit van de officiële Nederlandse CES delegatie. AurAir zal de nieuwste versie van haar succesvolle binnenklimaatmeter, de AurAir Base 2, onthullen op 7 januari in het Holland Paviljoen op CES. De oprichters van AurAir zullen de meter demonstreren tijdens de hele show en beschikbaar zijn voor technische en commerciële vragen en voor interviews.

Over AurAir
AurAir is in 2018 opgericht en brengt inmiddels een bewezen product op de markt wat professionele Co2 en vochtigheid metingen mogelijk maakt voor consumenten, kinderdagverblijven, scholen, kantoren en alle andere plaatsen waar het goed bewaken van het binnenklimaat belangrijk is.

De AurAir meter is plug and play standalone te gebruiken. De meter is daarnaast ook zeer geschikt voor meer professionele omgevingen. De meters zijn open en flexibel ontworpen, en IoT gedreven. De functionaliteit is zo veel mogelijk softwarematig en dus eenvoudig aan te passen en te upgraden. Via de Cloud zijn metingen van meerdere meters op 1 plaats te bekijken, inclusief de hele historie.

AurAir heeft met de Base 2 een innovatief, goed werkend en mooi product beschikbaar dat op unieke wijze een wereldwijd probleem adresseert: het eenvoudig en correct bewaken van een gezond binnenklimaat. AurAir is klaar voor de volgende fase en is nu op zoek naar een daadkrachtige partner of investeerder die kan helpen met een snelle wereldwijde roll-out van dit unieke product.

Over CES

De Consumer Electronics Show (CES) is ’s werelds grootste conferentie en beurs voor consumenten technologie. Dit event vindt jaarlijks plaats in Las Vegas, USA, en trekt meer dan 175.000 bezoekers.

Over TechLeap

TechLeap.NL (www.techleap.nl) is het initiatief van de Nederlandse overheid om van Nederland het beste startup-ecosysteem van Europa te maken. Special Envoy is Prins Constantijn van Oranje. Vanuit de overheid is Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, de drijvende kracht. Het programma richt zich op meer kennis en nieuwe initiatieven, maar ook op het verbinden van Nederlandse top scaleups met investeerders. In totaal komt er de komende 4 jaar zo’n 65 miljoen euro beschikbaar voor startup-en scaleup-beleid. Hiervan is 35 miljoen bestemd voor TechLeap.NL en 30 miljoen voor andere maatregelen ter versterking van het Nederlandse startup-ecosysteem.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht