Industry Wire

Geplaatst door Bax Music

Bax Music kijkt terug op succesvol Black Friday-weekend

Met man en macht is bij muziekwinkel Bax Music gewerkt om alle orders op tijd de deur uit te krijgen tijdens de vier Black Friday dagen van afgelopen week. De muziekwinkel verbrak meerdere van zijn eigen records.

Jochanan Bax, CEO van het bedrijf, kijkt met tevredenheid terug op de drukke dagen: “Dit soort uitdagingen pakken we graag aan. Het was nu zelfs extra hard aanpoten. Dat kwam niet alleen door de grotere bekendheid van Black Friday bij de consument, maar ook omdat het aantal deals deze keer de 3000 aantikte. Je moet ook niet onderschatten hoeveel voorbereiding er zit in het mogelijk maken van die aanbiedingen. Het is niet zomaar een kwestie van een paar prijzen lager zetten.”

Hoogste dagomzet

Het magazijn van Bax Music in Goes draaide tijdens de Black Friday-dagen overuren en met meer personeel dan ooit. Zelfs een groot deel van het kantoorpersoneel was orders aan het ‘picken’ en pakketten aan het inpakken. Volgens Jochanan geen overbodige luxe: “Het gaat al enkele jaren om de belangrijkste dagen van het jaar voor ons en dat zagen we ook weer terug in de cijfers. We hadden dit jaar de hoogste dagomzet ooit. Volgend jaar gaan we weer nieuwe records verbreken!”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht