Industry Wire

Geplaatst door Born05 Group

Born05 Group breidt verder uit met Melle Bos

Utrecht, donderdag 24 september 2020 – Melle Bos (43) is sinds deze maand toegetreden als Head of Brand & Business Consultancy tot het leadership team van Born05 Group. Hij is verantwoordelijk voor het opzetten van de brand & business consultancy tak van het groeiende bedrijf. Bos werkte eerder als Head of Strategy bij internationale bureaus als BlastRadius en Sid Lee, en was ook actief als Global Brand Director bij o.a. The Student Hotel. Juist die gecombineerde kracht neemt hij mee in zijn nieuwe rol bij Born05 Group, waar hij met zijn team organisaties gaat begeleiden bij de digitale merk en business transformatie.

Rogier IJzermans, CEO Born05 Group: “We zijn met Born05 Group aan het bouwen aan een nieuwe groep van toonaangevende bureaus in Nederland, die organisaties in de breedte kunnen bedienen met digitale merkvraagstukken. De digitalisering heeft de afgelopen jaren voor veel positieve versnelling gezorgd bij organisaties. Gevolg is wel, dat veel op elkaar is gaan lijken. Het onderscheidende vermogen komt weer te liggen bij het merk en de beleving. En de vertaling hiervan naar business groei. Met de komst van Melle zetten we als groep een grote stap in het neerzetten van een hands-on consultancy tak, die merken en businesses gaat begeleiden bij deze transformatie de komende jaren. Zijn ruime ervaring aan zowel bureau- als klantzijde zorgt voor de optimale brug tussen onze bureaus en de organisaties waarvoor we werken. Dit gaat veel brengen, dat weet ik zeker.”

Melle Bos: De noodzaak voor organisaties om te versnellen is groter dan ooit. De afgelopen periode heeft er namelijk voor gezorgd dat er, mede onder druk van COVID-19, kantelpunten werden bereikt in de adaptatie van nieuwe technologie, het ontstaan van nieuwe businessmodellen en het gedrag van consumenten. Tegelijkertijd zijn veiligheid, ethiek en privacy niet eerder zo relevant geweest. Mijn ervaring is dat veel organisaties hiervan schrokken en zich moesten hervinden en herpositioneren. De vraag is nu wie zich daadwerkelijk herpakt en de regie neemt. Wij geloven dat je juist nu moet accelereren en een ‘Connected Brand’ kunt realiseren door volledige synergie tussen merk en business. De ambitie van Born05 Group sluit feilloos aan bij mijn visie op hoe merken en organisaties de toekomst tegemoet moeten treden. De Group en de propositie die we met elkaar bouwen is uniek. Niet alleen in Nederland, maar ook in het internationale landschap. Ik kijk er enorm naar uit om hier onderdeel van te zijn.”

Born05 Group
Born05 Group bestaat uit de bureaus: Born05, Blauw Gras, Newborn en Airborne. De groep biedt een volledig geïntegreerd aanbod van digital en social business en heeft een portfolio met merken als; KLM, bol.com, Unilever, Greenchoice, ASN Bank, Rituals, McDonald’s, Nederlandse Loterij, Hornbach, Interpolis en Samsung.

Meer informatie: www.born05.group

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht