Industry Wire

Geplaatst door BrainCreators

BrainCreators gebruikt Equinix Fabric om gegevens gemakkelijker, sneller en veiliger uit te wisselen

BrainCreators, gespecialiseerd in het ontwikkelen van intelligente digitale inspecteurs op basis van AI technologie, kondigt vandaag aan dat het gebruik gaat maken van Equinix Fabric, een oplossing van het wereldwijde digitale infrastructuur bedrijf Equinix. Op deze manier kan BrainCreators veilige directe verbindingen met internationale gebruikers tot stand brengen.

Equinix Fabric is een on-demand interconnectieservice waarmee elk bedrijf verbinding kan maken tussen zijn eigen gedistribueerde infrastructuur en de infrastructuur van andere bedrijven, waardoor een wereldwijde voetafdruk ontstaat van services die cruciaal zijn voor zakelijk succes. Door dit model te gebruiken, kan BrainCreators intelligente digitale inspecteurs aanbieden als een flexibele en schaalbare hybride AI-as-a-service-oplossing.

Doordat het onderliggende BrainMatter platform rechtstreeks en dynamisch is verbonden met zijn (internationale) gebruikers, kan het veilig, on-demand, direct en via private toegang verbindingen leggen zonder tussenkomst van het openbare internet. Equinix Managed Services biedt tevens de veiligheidscertificeringen en standaarden die benodigd zijn om een ‘enterprise-grade’ service te bieden die voldoet aan de wereldwijde compliance regelgevingen.

Het snel en doeltreffend uitwisselen van domeinkennis is cruciaal om betrouwbare intelligente digitale inspecteurs te ontwikkelen. Wat een mens kan interpreteren kan BrainMatter leren. Het BrainMatter platform stelt BrainCreators in staat om snel digitale inspecteurs te creëren en aan te bieden in een B2B2B model. Op deze manier kunnen domein partners snel en eenvoudig hun data, kennis en ervaring beschikbaar stellen aan BrainMatter, zodat het platform digitale inspecteurs kan opleiden, met de domeinexpert als leraar. De intelligente digitale inspecteur kan dan als AI-as-a-service software beschikbaar worden gesteld aan derden.

Glenn Brouwer, mede-oprichter en CRO van BrainCreators: “Dankzij Equinix kunnen wij zowel onze digitale inspecteurs als het BrainMatter platform, waarmee we ze opleiden, als een hybrid AI-as-a-service software aanbieden. Doordat de overdracht van data en domeinkennis, ongeacht de locatie, flexibel kan plaatsvinden kunnen wij wereldwijd nog sneller opschalen.”

Johan Arts, EMEA Senior Vice President bij Equinix: “BrainCreators heeft in een relatief korte tijd een indrukwekkend platform ontwikkeld die digitale inspecteurs toegankelijk maakt. Wij zijn er trots op dat wij met onze infrastructuur en on-demand services kunnen helpen om BrainMatter overal ter wereld direct, veilig en dynamisch met gedistribueerde infrastructuur en digitale ecosystemen kunnen verbinden.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht