Industry Wire

Geplaatst door Brokko

Brokko lanceert online platform voor persoonlijke videoboodschappen van BN’ers

AMSTERDAM – Brokko lanceert vandaag zijn online platform voor persoonlijke videoboodschappen van je favoriete beroemde held(in). Na een succesvolle proefperiode en het werven van een eerste groep bekende Nederlanders, is Brokko nu klaar voor het grote publiek.

Brokko past eigenlijk bij elke gelegenheid. De meeste verzoeken komen voor een verjaardag, diploma uitreiking, of huwelijksaanzoek, maar er zijn ook andere creatieve redenen voor een videoboodschap. Denk bijvoorbeeld aan Sjaak Swart die je op je donder geeft dat je geen bal raakt tot Bobbi Eden die een ongemakkelijke grijns op je vaders gezicht tovert voor zijn verjaardag.

Het concept werkt heel erg simpel. Via de website (https://brokko.nu) kies je van welke held(in) je een video zou willen ontvangen, en kun je in de instructies verzoeken doorgeven en uitleggen voor wie de video is. Na betaling ontvang je binnen 7 dagen jouw videoboodschap van tussen de 30 seconden en 2 minuten van jouw bekende held(in).

Alle held(inn)en die op het Brokko platform staan bepalen zelf de prijs per video, die variëren tussen de €20 en €75. Brokko maakt het voor BN’ers makkelijk om op een gestructureerde manier om te gaan met verzoeken van hun fans. Tijdens gesprekken bleek dat sommigen al veel verzoeken ontvingen, maar hier nauwelijks aan toe kwamen. Het platform geeft hen de kans om op een unieke manier met hun fans te verbinden.

Daarnaast is ook een mogelijkheid om een goed doel te koppelen aan de opbrengsten die worden verdiend via het platform. Zo heeft Brokko al de eerste opbrengsten kunnen overmaken naar KiKa samen met Ferdi Stofmeel, en gaan de opbrengsten van de samenwerking met Jim Bakkum via Brokko direct naar Stichting Team Jayme.

Hoezo de naam Brokko? “Uit eigen ervaring gaat iedereen altijd helemaal stuk om persoonlijke videoboodschappen van bekende Nederlanders, en zo is Brokko geboren. We zijn dit avontuur samen gestart en proberen iedere dag mensen te verrassen met een video van hun held/heldin,” aldus een van de initiatiefnemers Jelle Kies. Hij is Brokko gestart samen met zijn broer Boy en Google collega Pietro.

Mis je nou iemand op het platform? Via www.brokko.nu kan je dit aangegeven en dan zal Brokko meteen op zoek gaan om je held/heldin toe te voegen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht