Industry Wire

Geplaatst door Bumble

Bumble lanceert “Filters” bij Bumble BFF, Bumble Bizz en Bumble Date

17 december 2018 (Austin, Texas) – Bumble, het woman-first sociale netwerk met wereldwijd 46 miljoen gebruikers, debuteert vandaag met “Filters”. Hierdoor kunnen gebruikers met andere profielen matchen op basis van hun persoonlijke interesses en voorkeuren.

Filters zijn beschikbaar op zowel Bumble Date, Bumble BFF als Bumble Bizz. Naast het feit dat de gebruiker nu meer controle heeft over zijn of haar profiel, kan de gebruiker nu ook tijd besparen door alleen verbinding maken met andere gebruikers die dezelfde interesses delen.

“We hebben zowel intern als met onze gebruikers gewerkt om tot precies de juiste mix van filters te komen die diepere, betekenisvollere verbindingen mogelijk maken en we zijn erg tevreden met wat we hebben ontwikkeld,” zei Alexandra Williamson, Bumble Chief of Brand. “Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan in de media, een nieuwe “mommy” vriendin of een date met een boogschutter die van livemuziek houdt. Bumble Filters stelt je in staat om je ervaring aan te passen op een manier die je uiteindelijk meer controle geeft over de soorten relaties die je wilt bouwen.”

Elke set filters is ontworpen om elk van Bumble’s drie modes te verbeteren. Bumble Bizz-gebruikers kunnen nu filteren op branche of dat zij bijvoorbeeld op zoek naar een baan, mentor of medewerker. In Bumble BFF kunnen gebruikers eenvoudig zoeken naar vrienden die nog niet bekend zijn stad, of de zelfde interesses hebben. In Bumble Date kunnen gebruikers filteren op sterrenbeeld , lifestyle-keuzes, relatie-type en nog veel meer.

Gebruikers van Bumble krijgen twee gratis filters in Bumble Date, Bumble BFF en Bumble Bizz. Extra filters zijn beschikbaar via Bumble Boost.

Bumble is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht