Industry Wire

Geplaatst door Candid

Candid stelt Frank Bitter aan als Managing Director Media

Candid heeft Frank Bitter aangesteld als de nieuwe leider van de mediatak binnen de platformorganisatie. Met die stap laat Candid de groeiambitie zien dat het platform heeft in het mediaspecialisme.

Frank Bitter zal in zijn functie samen met de agency leads van M2Media en het te fuseren STROOM en de Media Maatschap, verantwoordelijk zijn voor de groei van deze bureaus. Frank Bitter heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de GroupM stal. Het meest recent was hij Managing Director EMEA bij Mediacom. Hij werkte zowel in nationale als internationale context en was verantwoordelijk voor het bouwen van Mediacom tot een topspeler vanaf 2006.

 

Chief Operating Officer van Candid Edward Knol is verheugd over de komst van Bitter: “Frank is een enorme aanwinst voor ons. Hij heeft bewezen goed te kunnen bouwen aan de groei van klanten, het verder ontwikkelen van teams, het verder uitbouwen van proposities en het optimaliseren van de dienstverlening. En Frank doet dat met zowel professionele als menselijke eigenschappen die perfect passen binnen Candid”.

“Met de komst van Frank met al zijn kennis en ervaring onderstrepen we nogmaals onze ambities en de sterke groei die we met het Candid platform doormaken”, zegt Rudiger Wanck, CEO van Candid.

 

Bitter zelf voegt daar aan toe: ‘’Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en ambitie van de mensen van M2Media, STROOM, De Media Maatschap en de media services unit. De mediadivisie van het Candid Platform heeft enorme potentie en ik heb er dan ook veel zin in om samen met deze teams de groeiambities verder vorm te geven.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht