Industry Wire

Geplaatst door Casami

Casami gaat werkwijze op huizenmarkt veranderen

Casami maakt het huizenkopers makkelijker om een beslissing te nemen. Hun woonwensen, stijlvoorkeuren, budget en toekomstplannen vormen de basis voor het aanbevelen van de juiste woningen. Met behulp van de innovatieve toepassingen van Casami bouwen kopers een eigen profiel op. Vervolgens worden woningen aanbevolen die daarbij passen. Kopers vinden daardoor sneller hun ideale huis. De dienst is gratis voor kopers.

Verkopers leren hun doelgroep kennen

Voor huizenbezitters is Casami een middel om hun huis sneller te verkopen. Het platform begeleidt verkopers bij het optimaal presenteren van hun woning. Er wordt ondersteuning geboden bij het inspelen op kopersgedrag. Casami weet namelijk wat kopers willen door hun opgebouwde profielen en het surfgedrag op de website. De verkoper krijgt bijvoorbeeld vraagprijsadvies en aanbevelingen om in te spelen op zaken waarop kopers bij hun huis afhaken. De match tussen vraag en aanbod wordt hierdoor sterk verbeterd. Verkopers betalen eenmalig €100 voor de dienst.

Casami zoekt investeerders

Via crowdfunding gaat Casami het benodigde startkapitaal van €70.000 binnenhalen. Op Symbid kan iedereen mede-eigenaar worden door te investeren vanaf €20. Mensen die €100 of meer investeren, mogen daarnaast één huis gratis verkopen via Casami.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht