Industry Wire

Geplaatst door ibanXS

Cash Software kiest ibanXS als haar PSD2 Open Banking platform

Het Haagse Cash Software, onderdeel van Visma, heeft ibanXS gekozen als hun pan-Europese PSD2 / Open Banking platform. Hiermee verzekert Cash zich van integratie met meer dan 1.500 Europese banken, zodat klanten van Cash geheel automatisch en veilig hun eigen bankgegevens kunnen ophalen en vanuit het boekhoudpakket betalingen en overboekingen kunnen doen, ongeacht bij welke bank ze bankieren. ibanXS heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank om toegang tot rekeningnummers / PSD2-diensten aan te bieden.

‘Open Banking is de toekomst van automatisch boekhouden en Cash loopt daarin wederom voorop door met de nieuwste versie van de bankkoppeling boekhouden en bankieren te integreren.’, zegt Robert Mijnsbergen, Directeur Cash Software. ‘We zijn daarom heel blij met ibanXS en de functionaliteit die met deze samenwerking via hun platform voor onze klanten beschikbaar komt. ibanXS is een onafhankelijk platform, niet gelieerd aan concurrenten, en heeft een enorm banken-bereik. Een partner die meegroeit en meedenkt is erg belangrijk voor Cash en onze ambities.

Edy Bruinooge, CCO en co-founder ibanXS: ‘Cash Software is een uiterst gerenommeerd softwarebedrijf en onderdeel van de Visma-groep. Al meer dan 35 jaar maken zij ERP bedrijfssoftware voor het MKB. Om voor zo’n bedrijf de bankenkoppelingen te mogen verzorgen is voor ibanXS een enorme eer, waar we heel trots op zijn. Cash en ibanXS passen ook als een handschoen: Een onafhankelijk platform en een grote speler in de boekhoudwereld. De klanten van Cash zullen de komende tijd hier de vruchten van gaan plukken. En daar doen we het bij ibanXS voor!’

Over Cash

Cash Software ontwikkelt al meer dan 35 jaar bedrijfssoftware voor het MKB: CASH®. Klanten variëren van klein zakelijke creatieve startups met grote ambities, tot groot zakelijke handels- en productiebedrijven met ingewikkelde ERP-behoeften. Ook werken duizenden accountants- en administratiekantoren dagelijks met CASH. Al deze klanten krijgen door deze samenwerking toegang tot het koppelen van al hun bankrekeningen en nieuwe mogelijkheden te gebruiken, zoals het betalen van facturen en overboeken, direct vanuit de CASH administratie.

Over ibanXS

ibanXS is in 2019 opgericht in de regio Den Haag, Nederland. Het bedrijf heeft als doel om partners in staat te stellen toegang te krijgen tot Europese banken en Identity providers. Door alle open markt diensten te combineren in het platform, realiseren zij eenvoud, veiligheid en uniforme toegang.
ibanXS heeft de ambitie om barrières tussen Europese landen weg te nemen en het betaallandschap toegankelijk te maken voor alle burgers en bedrijven in Europa.

ibanXS is een vergunninghoudende betaalinstelling.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht