Industry Wire

Geplaatst door Centralpoint.nl

Centralpoint.nl benoemd tot HP Platinum Partner

Amstelveen, 1 november 2013

Bij de start van het nieuwe fiscale jaar 2014 van computerfabrikant Hewlett Packard (HP) is er binnen het HP PartnerONE programma een nieuw toplevel certificering bijgekomen, namelijk het HP Platinum Partnerschap.
Na jarenlang HP Gold partner te zijn geweest, destijds de hoogst haalbare partnerstatus, is Centralpoint.nl per 1 november 2013 door HP benoemd tot HP Platinum Partner.

Om deze Platinum status te verkrijgen moest Centralpoint.nl aan zeer strenge eisen voldoen inzake het kennisniveau van het gehele HP PPS producten portfolio. Alle betrokken medewerkers van Centralpoint.nl zijn getraind en geëxamineerd op deze kennis. Hierdoor kan Centralpoint.nl haar klanten nog beter en uitgebreider adviseren bij de aanschaf van HP hardware en/of software.

Partnership
Directeur Brian Speelman van Centralpoint.nl: “Centralpoint.nl is sinds de start in 2001 een gewaardeerde partner van HP en vice versa. Het continue verbeteren van onze bedrijfsprocessen, de website en de dedicated klantenportals, aangevuld met de kennis en expertise van het gehele HP Portfolio, heeft ons tot dit toplevel gebracht, waar alle medewerkers en ik uitermate trots op zijn”.

Over Centralpoint.nl
Centralpoint.nl is een online aanbieder van computer- en ICT producten en biedt bedrijven, overheid en consumenten meer dan 750.000 artikelen van ruim 3.000 merkfabrikanten.
Centralpoint.nl is marktleider op het gebied van online verkoop van notebooks, tablet PC’s, desktop PC’s, (file)servers, monitoren, software, PC-accessoires, mobiele telefonie, printers, netwerkproducten, een breed assortiment kantoorartikelen en alle mogelijke reserveonderdelen van ICT producten.
Ruim 12 jaar (sinds 2001) is Centralpoint.nl een betrouwbare leverancier voor zowel de zakelijke-, (semi)overheids en consumentenmarkt. Klanten vinden op Centralpoint.nl niet alleen de nieuwste, populaire typen van een product, maar ook de minder bekende. Door een uniek zelf ontwikkeld geautomatiseerd systeem zorgt Centralpoint.nl voor levering binnen 24 uur tegen scherpe prijzen uit een zeer breed assortiment.

Cijfers
In 2012 is de omzet gestegen naar €60 miljoen en zijn er ruim 120.000 orders verwerkt. In de afgelopen 12 jaar heeft Centralpoint.nl in totaal 350.000 klanten mogen bedienen. Bij Centralpoint.nl winkelt u veilig en vertrouwd. Centralpoint.nl is o.a. lid van Thuiswinkel Waarborg en beveiligt uw gegevens op de hoogst mogelijke wijze. Greenfield Capital Partners (Naarden) is sinds december 2011 aandeelhouder van Centralpoint.nl

Noot voor de redactie:
Meer informatie is verkrijgbaar bij Marcel Joosten, bereikbaar op marcel@centralpoint.nl of (020) 347 23 25. Informatie over Centralpoint.nl is te vinden op www.centralpoint.nl/overons

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht