Industry Wire

Geplaatst door ClassPass

ClassPass in Nederland van start met een maand gratis fitness voor nieuwe leden

AMSTERDAM – Wereldwijd marktleider op het gebied van fitness-lidmaatschappen, Classpass, start vandaag officieel in Nederland en biedt nieuwe leden exclusief een maand lang gratis sporten in vier steden. Met deze lancering komt ClassPass voor het eerst beschikbaar op het Europese vasteland.

Dankzij een breed aanbod aan lidmaatschappen voor elk fitness-budget, kunnen leden zich nu gemakkelijk registreren voor ClassPass en zo toegang krijgen tot honderden fitness en wellness lessen bij de beste studio’s en gymclubs van Nederland.

Jouw fitness-pas voor elke les

ClassPass biedt premium ervaringen op aanvraag, speciaal geselecteerd voor zowel fitness-liefhebbers als -beginners. Boek de sportles die jij wilt met een eenvoudig te gebruiken app.

Voor een vast bedrag per maand krijgen leden credits om lessen over de hele wereld te boeken. Met slechts een paar kliks kunnen zij hun credits gebruiken om lessen te boeken in de app of op de website. Het is een sportschoolabonnement dat net zo flexibel is als zijn leden.

Samenwerkingen in Nederland

Voor de lancering in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag is ClassPass een samenwerking aangegaan met honderden van de beste studio’s in Nederland. ClassPass helpt deze studio’s om hun boekingsproces te optimaliseren met behulp van zelf ontwikkelde technologie, door plekken op te vullen die normaal leeg zouden blijven.

Onder hen bevinden zich bekende studio’s zoals Saints & Stars, PLTS, Underground, VELO Cycle Studio, K/C Move, Hot Flow Yoga en ook full-service sportscholen zoals HealthCity, premium personal training van 3Sixty5 en anderen. Ook geeft ClassPass toegang tot boutique ruimtes zoals Pilates 13, Svaha Yoga, Flink, White Door Studio, Freezlab, Kettlebell Outdoor en vele andere.

Dankzij het brede aanbod aan studio’s kunnen leden kiezen tussen yoga, boksen, fietsen, pilates, Barre, CrossFit, dans of gymclubs wanneer ze daar zin in hebben. Zo maken ze kennis met nieuwe activiteiten, mensen en ervaringen. ClassPass zal daar nog meer gymclubs aan toevoegen. Ook zal het wellness studio’s met massages, spa-behandelingen en acupunctuur bij zijn netwerk van partners voegen.

“ClassPass wil dat iedereen investeert in zijn gezondheid en welzijn. Nederlanders hebben al een erg actieve levensstijl. Ze blijven heel graag in vorm”, zegt ClassPass CEO Fritz Lanman. “Maar wat wij bieden, een fitness-lidmaatschap voor een toegankelijke prijs, geeft ongekende flexibiliteit aan Nederlanders dankzij ons wereldwijde creditsysteem. Onze lokale leden zijn niet gebonden aan lange, jaarlijkse contracten en kunnen hun lidmaatschap elke maand aanpassen aan hun budget. Tegelijkertijd is ClassPass niet zomaar een ‘partner’ voor studio’s. We stimuleren de groei en winst door nieuwe inkomsten te genereren.”

Voordelen van sporten met ClassPass

De prijzen van het lidmaatschap zijn gebaseerd op ClassPass’ zeer succesvolle, wereldwijde creditsysteem, wat het mogelijk maakt lessen en ervaringen voor dynamische prijzen aan te bieden. Dit systeem geeft leden de flexibiliteit om het meeste uit hun lidmaatschap te halen. Zo kunnen ze maandelijks vaker gaan door lessen voor minder credits te boeken, of ze kunnen zo vaak als ze willen hun favoriete studio’s bezoeken tegen een hoger credit-tarief. Daarnaast kunnen nieuwe leden profiteren van een exclusieve aanbieding: een maand gratis sporten in vier grote steden.

Lessen over de hele wereld

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn de eerste steden op het Europese vasteland waar ClassPass te gebruiken is. Leden kunnen ook sportlessen boeken in een van de 17.000 studio’s waar ClassPass in andere delen van de wereld al een samenwerking mee heeft. Leden kunnen ongeacht waar ze wonen met hetzelfde gemak als thuis hun ClassPass lidmaatschap gebruiken in New York, Hong Kong, Sydney, Londen of Dubai.

ClassPass gaat dit jaar nog uitbreiden naar meer Europese steden om zo nog meer keuze en variatie te bieden en zo aan te sluiten bij de levensstijl van gebruikers, waar in de wereld ze zich ook bevinden.

De mobiele app van ClassPass is nu te downloaden in Nederland, beschikbaar voor iOS en Android in respectievelijk de App Store en de Google Play Store. Om te profiteren van de eerste maand gratis sporten, ga naar https://classpass.com/try/netherlands.

Meer informatie over het huidige aanbod van partner studio’s op aanvraag.

Over ClassPass

Na zijn oprichting in 2013 groeide ClassPass uit tot hét lidmaatschap op het grootste fitnessnetwerk ter wereld. Met meer dan 17.000 partners over de wereld biedt ClassPass een breed aanbod aan fitness-ervaringen inclusief yoga, fietsen, Pilates, Barre, hardlopen, krachttraining, dans, sport, video’s en meer. ClassPass wordt door Forbes gezien als de ‘Next Billion Dollar Startup’ en het maakt gebruik van eigen technologie om op dynamische wijze meer dan een miljoen sportlessen aan te bieden en eenvoudig beschikbaar te maken voor boekingen.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht