Industry Wire

Geplaatst door Uniserver

Cloudspecialisten Uniserver en Denit zetten krachtige vervolgstap

Alkmaar/Amsterdam, 15 september 2021 – De Nederlandse hybrid-clouddistributeur Uniserver en branchegenoot Denit zetten de volgende stap in de overname van Denit door Uniserver die vorig jaar augustus werd geformaliseerd.

Denit gaat vanaf nu verder onder de vlag van Uniserver en daarmee geven beide bedrijven invulling en versnelling aan hun gezamenlijke ambitie om dé Nederlandse marktleider te worden in hybrid-cloudoplossingen voor MSP’s en ISV’s.

Uniserver is al 21 jaar succesvol actief op het gebied van Infrastructure as a Service-, workspace- en hybridcloud-diensten. Het bedrijf is marktleider in de MSP-markt. Denit onderscheidt zich door een prominente aanwezigheid in de ISV-markt met een compleet portfolio van Platform-as-a-Service-, container- (Kubernetes) en managed dienstverlening.

In de maanden na de overname in augustus 2020 zijn beide bedrijven steeds intensiever gaan samenwerken, maar ieder nog onder het eigen label. “Daar komt nu verandering in”, zegt Yannick de Lange, algemeen directeur van Uniserver. “Alle activiteiten van Denit vinden vanaf nu plaats onder de vlag van Uniserver. Met deze stap kunnen we onze klanten integraal bedienen vanuit één herkenbaar label, waarin we onze diensten optimaal op elkaar hebben aangesloten.”

“Daarmee blijven we versnellen in de executie van onze missie om dé speler in hybrid-cloudienstverlening te worden. Dat doen we met een geïntegreerd en onderscheidend dienstenpakket waar we MSP’s en ISV’s via onze partners voorzien van oplossingen die passen bij de uitdagingen waar de eindklanten tegen aan lopen. Zo stellen we klanten in staat de focus te leggen op hun kernactiviteiten en op hún klanten.”

Denit blijft onder de nieuwe naam Uniserver met hetzelfde vertrouwde team opereren vanuit Amsterdam en Alkmaar.

Het nieuwe directieteam van Uniserver is sinds deze zomer 2021 actief en bestaat uit Yannick de Lange – Algemeen Directeur, Anyes Krijnen – Chief Finance Officier, Emile Schouwstra – Business Development Director en Wilco Noordermeer – Director Hybrid Cloud Solutions.

 

###

 

Over Uniserver 

Uniserver heeft als missie ‘We make Hybrid Cloud Solutions Simple’ en als doel om de partners in het ecosysteem te ondersteunen met eenvoudige hybrid-cloudoplossingen waarmee business-uitdagingen van klanten kunnen worden aangepakt. Uniserver biedt een ecosysteem van partners waar we kennisgebieden bij elkaar brengen om de klant te ondersteunen in de steeds complexere cloudwereld. We helpen bedrijven met het migreren naar de juiste hybride cloud oplossing. Zo realiseren we kostenverlagingen met onze flexiblele prijsmodellen, leveren we passende security-oplossingen en ondersteunen we digitale werkplekken via onze partners. Wij geloven dat de toekomst van IT eenvoudig moet zijn. De business moet daarbij leidend zijn en niet de techniek en specifieke leverancier.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht