Industry Wire

Geplaatst door Multiply B.V.

Contentmarkt en Multiply starten samenwerking voor retailers

Goed nieuws uit de wereld van retailmarketing! Contentmarkt, bekend om haar creatieve contentmarketing, en Multiply, hét marketingbureau dat gespecialiseerd is in retail, slaan de handen ineen voor een krachtig partnership.

Contentmarkt is een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf met een team van marketing professionals. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vertalen van de merkidentiteit in visuele en tekstuele content. Creatieve ontzorging; van brand- en productshoots tot social media beheer en van graphic design tot e-mailmarketing. Contentmarkt biedt snelle, relevante én betaalbare content aan retailers.

Multiply, aan de andere kant, heeft zijn sporen verdiend in de retailmarkt met effectieve datagedreven omnichannel marketingstrategieën die brands helpen groeien. Met een ambitieus team van consultants zorgt Multiply iedere dag weer voor de beste online vindbaarheid en zichtbaarheid van retailers!

Door samen te werken, willen Contentmarkt en Multiply, retailers voorzien van top-notch visuele en tekstuele content in combinatie met de inzet van de beste marketingstrategieën. Hierdoor zal de retailer zich optimaal onderscheiden in de competitieve wereld van digitale marketing.

Carmen Liebrecht, Content Projectmanager bij Contentmarkt, is enthousiast over deze samenwerking: “Samen met Multiply kunnen we retailers helpen hun doelen te behalen met onze betaalbaar creatieve content en de expertise van Multiply op het gebied van datagedreven inzet van marketingkanalen.”

En Lennart Koetsier, eigenaar van Multiply, voegt toe: “We zien een grote toegevoegde waarde in het bundelen van onze krachten met Contentmarkt om retailers zo niet alleen te voorzien van de beste marketingstrategieën die er zijn, maar ook van onderscheidende en betaalbare contentoplossingen.”

Deze samenwerking staat in de startblokken en beide teams kijken ernaar uit om retailers te helpen groeien en bloeien in de digitale wereld.

Voor meer informatie over Contentmarkt, bezoek https://www.content-markt.nl/

Voor meer informatie over Multiply, bezoek https://multiply.nl/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht